"Clientul meu este victima unui bug din cadrul unei aplicaţii", conform avocatului nefericitului bărbat care a explicat că el a închis aplicaţia însă aceasta nu s-a deconectat. Conform publicaţiei Le Figaro, bărbatul, un om de afaceri, a folosit o singură dată telefonul soţiei pentru a verifica ceva în aplicaţia Uber şi apoi s-a delogat, însă telefonul soţiei a continuat să primească informaţii despre locurile de unde bărbatul lua maşini în regim Uber şi destinaţiile sale.

Bărbatul a solicitat în instanţă despăgubiri de 45 de milioane de euro pentru că aplicaţia Uber i-a trezit soţiei sale suspiciuni că ar fi înşelată, suspiciuni care au fost confirmate şi l-au costat căsnicia.

Deocamdată nu este clar ce a provocat această problemă în aplicaţia Uber, Le Figaro sugerând că ar putea fi vorba de un bug care mai este întâlnit pe telefoane iPhone cu versiuni iOS mai vechi de decembrie 2015.

Un purtător de cuvânt al Uber a refuzat să comenteze această situaţie, precizând pentru Le Figaro că "Uber nu se adresează public cu privire la cazuri individuale, mai ales dacă este vorba de chestiuni precum procedurile de divorţ".