În cadrul zonei, specialiştii au descoperit şi morminte construite pentru adulţi, informează Mail Online. Cercetătorii, împreună cu Ministerului Antichităţilor din Egipt, au anunţat descoperirea unor practici de înmormântare ale dinastiei din secolul XVIII. 

Dr. Mostafa Waziri, secretar-general al Consiliului Suprem al Antichităţilor, a declarat că printre rămăşiţe se află şi cele ale unui copil cu vârsta cuprinsă între 2 şi 3 ani. Copilul a fost găsit înconjurat de pietre şi rămăşiţe ale sicriului din lemn în care a fost înmormântat. 

În cel de-al doilea mormânt a fost descoperit cadavrul unui copil cu vârsta de 4-9 ani, înhumat cu mai multe amulete. Arheologii au descoperit 10 obiecte din ceramică, inclusiv sticle de bere, vase de vin, farfurii, boluri, brăţări din bronz, bijuterii şi patru scarabei.

În al treilea mormânt, copilul a fost înhumat precum precedentul. Conform specialiştilor, cadavrul a fost înfăşurat în ţesături şi amplasat pe o stofă roşie. 

Unul dintre cele mai impresionante morminte a fost cel de-al patrulea. Copilul avea în jur de 5-8 ani şi a fost îngropat ''fără grijă'', conform Luxor Time. Acesta nu avea nicio legătură cu celelalte trei, afirmă specialiştii. De asemenea, au fost descoperite şi semne ale unei boli, deşi cauza exactă a morţii este necunoscută. Pe oasele cadavrului au fost descoperite urme ale unor răni, însă specialiştii au declarat că vor efectua teste ulterioare pentru a afla mai multe despre cele patru cadavre.