Smartphone-urile sunt certificate IP67 pentru rezistenţă la praf şi apă şi dispun de tehnologie de încărcare rapidă a bateriilor.
 
Modelele din seria Pixel 2 beneficiază de funcţia Active Edge: prin strângerea marginilor telefoanelor acestea execută diferite comenzi, precum pornirea Google Assistant. 
 
Pixel 2 şi Pixel 2 XL rulează Android Oreo pur. Chipset-ul folosit este Snapdragon 835, iar telefoanele dispun de 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 64 sau 128 GB. 
 
La fel ca şi noile iPhone-uri, telefoanele din familia Pixel 2 oferă suport pentru asplicaţii AR(realitate augmentată). Aceasta este o tehnologie în vogă acum, dar care s-ar putea să aibă soarta realităţii virtuale şi să nu prindă la consumatori. 
 
Pixel 2 cu capacitate de stocare internă de 64 GB va costa 649 de dolari, iar Pixel 2 XL 64 GB va avea un preţ de 849 de dolari. Toţi cei care le comandă primesc gratuit o boxă Home Mini. 
 
Cum telefoanele nu dispun de jack audio universal, compania a anunţat şi o pereche de căşti wireless, numite Pixel Buds. Acestea pot traduce în timp real dintr-o limbă în alta, la fel ca translatorul universal din „Star Trek”. Pixel Buds dispun de suport pentru 40 de limbi şi vor costa 159 de dolari.
 
Google Pixelbook, Home Mini şi Home Max
 
Compania a lansat Home Mini, cea mai mică boxă inteligentă din portofoliul său înzestrată cu asistentul vocal Google Assistant. Aceasta va fi disponibilă în trei culori: „coral”, „chalk” şi „charcoal”. Dispozitivul va costa 49 de dolari în cele şapte ţări în care va fi disponibil: Canada, Franţa, Australia, SUA, Marea Britanie, Germania şi Japonia. A fost anunţată şi boxa inteligentă Home Max, de 20 de ori mai puternică decât Google Home. Aceasta îşi ajustează automat sunetul în funcţie de spaţiul în care se află şi dispune de suport pentru Cast, Bluetooth şi de jack audio de 3,5 mm. Astfel, boxa este utilă şi în ţările în care compania nu oferă suport pentru Google Home. Max va costa 399 de dolari şi va fi disponibilă în decembrie.  
 

Google Pixelbook este cel mai nou Chromebook al companiei. Acesta rulează Chrome OS şi dispune, în premieră pentru un laptop, de suport pentru serviciul Google Assistant. Laptopul are o grosime de doar 10 mm şi o greutate de 1 kg. Pixelbook are ecran cu diagonala de 12,3 inci şi rezoluţie quad-HD. În interior găsim până la 16 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 512 GB pe SSD. Google promite o autonomie de până la 10 ore la o încărcare completă. Dispozitivul dispune şi de un stylus. Pixelbook poate rula şi aplicaţii pentru Android, dar dezvoltatorii trebuie să le adapteze pentru ecrane mai mari. Cea mai ieftină versiune a laptopului va costa 999 de dolari. Stylus-ul Google Pixelbook Pen costă şi el 99 de dolari. 
 
Google a anunţat şi o cameră de mici dimensiuni numită Clips, care poate fi purtată de copii şi chiar de animalele de companie. Camera poate decide singură când este momentul să facă o poză sau o înregistrare video, folosind inteligenţa artificială. Aceasta va costa 249 de dolari. 

Google a mai anunţat, cu ocazia evenimentului, că 55 de milioane de dispozitive Chromecast au fost vândute. Compania nu a lansat o versiune nouă a dispozitivului de streaming.