„Google cumpără Apple cu 9 miliarde de dolari”: Ştirea care a oprit câteva inimi în loc

„Google cumpără Apple cu 9 miliarde de dolari”: Ştirea care a oprit câteva inimi în loc
Sursa: jurnal.md Foto: engadget.com 11.10.2017 15:01
O ştire publicată de un serviciu respectabil, Dow Jones Newswires, a creat confuzie pe 10 octombrie. Articolul anunţa că Google cumpără rivala Apple pentru 9 miliarde de dolari şi că înţelegerea a fost făcută înainte de moartea lui Steve Jobs. Mai mult, se preciza faptul că personalul Google se va muta în noul sediu „fantezist” al Apple din Cupertino. 
 
Ştirea a fost publicată dintr-o eroare, potrivit directorului de comunicare al Dow Jones. Acesta a adăugat că serviciul nu a fost compromis în urma unui atac informatic, aşa cum s-a crezut. 
 
Compania vrea acum să afle exact cum articolul respectiv a intrat în flux. Se pare că articolul a fost creat pentru un test, scrie go4it.ro.
 
Compania Dow Jones, care este şi publisher pentru Wall Street Journal, oferă fluxuri specializate de informaţii pentru oamenii de afaceri prin agenţia Dow Jones Newswires.

Revenind la ştirea propriu-zisă, aceasta ar fi fost cea mai bună achiziţie din istorie. Apple este cea mai valoroasă companie tehnologică din lume şi dispune de peste 260 de miliarde de dolari rezerve cash. Să cumperi aşa ceva cu 9 miliarde de dolari ar fi extraordinar, dar imposibil în acest univers. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI