BMW a promovat foarte mult modelele i3 şi i8 în ultima perioadă, iar acum a venit şi rândul modelului BMW 330e, un sedan hibrid cu un preţ decent şi aspect foarte stilat.

Pentru a-l scoate în evidenţă, cei de la BMW au ales să se lege de Tesla Model 3, maşina electrică de 35.000 de dolari care ar trebui să fie livrată la începutul anului 2017. Tocmai de acest aspect se leagă BMW în noua reclamă.

Până acum, 370.000 de persoane au făcut rezervări pentru vehiculul Tesla, iar dacă am învăţat ceva din istoria companiei americane este faptul că termenul iniţial nu va fi respectat şi că cei care îşi doresc neapărat maşina vor avea destul de mult de aşteptat.

Clipul publicitar, denumit „Waiting” este o listă cu lucrurile pe care cineva le poate face până când va putea conduce Modelul 3 de la Tesla. „Poţi să-ţi faci taxele. De două ori. Poate de mai multe ori. Va trece un An Nou. Sau poate doi. Vei aştepta şi vei aştepta, după care vei mai aştepta un pic. Toate astea înainte ca noul model al companiei de maşini electrice să ajungă pe piaţă”, se spune în publicitate.