1. Adolf Hitler

Adolf Hitler s-a născut pe 28 aprilie 1889, într-un sat mic din Ranshofen, Austria. Familia sa s-a mutat în Germania când Hitler avea doar trei ani. După moartea tatălui său, acesta a fost exmatriculat de la şcoală din cauza comportamentului său.

În 1907, după moartea mamei sale, s-a mutat în Munchen unde s-a înrolat în armată, fiind decorat pentru curaj după Primul Război Mondial. Acesta a fost recrutat de propagandişti pentru a insufla oamenilor naţionalismul german. În 1919, Hitler s-a alăturat oficial Partidului Muncitoresc Naţional-Socialist German. Acesta a avut parte de o ascensiune rapidă în cadrul partidului, devenind cancelar. În 1933 acesta a devenit cancelarul Germaniei. După ce a devenit conducător suprem al Germaniei (Fuhrer), în 1934, Germania a avut parte de o perioadă înfloritoare din punct de vedere economic. 

Prin invadarea Poloniei, acesta a violat tratatul de la Versailles, la două zile a început Al Doilea Război Mondial. 

În urma dictaturii lui Hitler, au murit şase milioane de evrei în lagărele de exterminare

2. Mao Zedong

Mao Zedong a fost fondatorul Partidului Comunist Chinez. Născut în Shaoyang, în 1893, Mao a devenit profesor şi a început să lucreze în cadrul bibliotecii Universităţii din Beijing. Acesta a ajutat la fondarea Partidului Comunist în 1921, după ce Partidul Comunist a ieşit victorios în urma unui război civil împotriva partidului care se afla la putere. În 1949, Mao a fondat Partidul Comunist Chinez. Reformele sale impuneau controlul total al statului asupra agriculturii şi industriei. În 1958, Mao a pornit o campanie numită ,,Marele salt înainte'' însă planul a eşuat şi peste 60 de milioane de oameni au murit în urma reformelor sale. În 1966, Mao a încercat să-şi îmbunătăţească imaginea publică, iniţiind Revoluţia Culturală.

3. Osama Bin Laden 

Osama Bin Laden s-a născut într-o familie bogată din Riyadh, în 1957. Acesta a studiat economia şi administraţia afacerilor în cadrul universităţii. În 1979, acesta s-a alăturat Războiului Sovietic din Afganistan. Osama dorea instaurarea unui regim militar în Afganistan şi a înfiinţat al-Qaeda în1988. După ce a criticat monarhia saudită, acesta a fost expulzat în Sudan. Aici, Bin Laden s-a asociat cu jihadiştii, împreună au desfăşurat atacuri în Algeria, Afganistan şi Egipt. În 2001, pe 1 septembrie, patru avioane comerciale au fost lansate, două au fost direcţionate către World Trade Center din New York, unul a fost direcţionat către Pentagon din Washington D.C. şi al patrulea s-a prăbuşit pe un câmp din Pennsylvania.

În urma atacurilor, aproximativ 3 mii de persoane au murit. Iniţial, Bin Laden a negat implicarea sa în atacuri, dar în 2004 şi-a asumat atacul de la World Trade Center. În 2011, acesta a fost capturat şi ucis de armata Statelor Unite ale Americii. 

4. Attila Hunul

Attila Hunul a fost conducătorul hunilor, un grup de nomazi care au migrat către Europa în 317 d.Hr. din Mongolia. Attila a fost unul dintre cei mai mari duşmani ai Imperiului Roman. Honoria, fiica împăratului Valerian al III-lea, i-a trimis lui Attila un inel în 415 d.Hr şi l-a implorat să o scape de o căsătorie nedorită. Attila a considerat cadoul ca fiind o cerere în căsătorie şi a cerut jumătate din partea vestică a Imperiului Roman ca zestre. Împăratul Valerian a respins cererea şi şi-a exilat fiica. 

5. Vlad Ţepeş

Vlad Ţepeş a fost conducătorul Ţării Româneşti din 1456 până în 1462. Tatăl lui Vlad Ţepeş, Vlad Dracul. a fost iniţiat în Ordinul Dragonului din Nurenberg. Pentru a putea conduce Ţara Românească, Vlad Dracul şi-a trimis fii Imperiului Otoman pentru a-şi dovedi supunerea. În schimb, Imperiul Otoman i-a permis lui Vlad Dracul să conducă Ţara Românească. Vlad Ţepeş a fost eliberat şi educat în sistemul otoman, după ce tatăl său a murit în cadrul unei confruntări cu Imperiul Austro-Ungar, Vlad Ţepeş a primit tronul Ţării Româneşti. În timpul domniei sale, Vlad Ţepeş a impus noi reforme sociale, politice şi economice, dar a fost şi cel mai sângeros domnitor. Mahomed al II-lea i-a cerut lui Vlad Ţepeş să-şi plătească taxele şi să-i ofere recruţi din armata sa. Însă, Vlad a refuzat şi conducătorul Imperiului Otoman a cerut capul conducătorului din Valahia. Sultanul a trimis 10 mii de soldaţi pentru a-l îndepărta pe Vlad Ţepeş de la domnie, dar acesta a reuşit să-i învingă cu ajutorul unui atac surpriză, trăgându-i în ţeapă pe toţi soldaţii. 

6. Gary Leon Ridgway

Mary Ellen O'Toole a fost însărcinată să-l convingă pe Gary Leon Ridgway să mărturisească uciderea a 44 de persoane în cazul cărora nu existau dovezi concludente. Interogările au durat săptămâni întregi. În cele din urmă, acesta a început să mărturisească. Acesta convingea femeile că este un familist convins, ţinând pe scaunul din faţă jucăriile fiului său. În cele din urmă a fost condamnat pentru moartea a 48 de persoane, însă în cele din urmă anchetatorii au aflat că numărul era dublu.

7. Jim Jones

A fost liderul şi întemeietorul cultului People Temple, este cunoscut pentru organizarea unei crime în masă în noiembrie 1978.

8. Pol Pot

Pol Pot s-a născut în 1924 în Cambodgia. În 1975, grupul revoluţionar al lui Pol Pot a cucerit capitala Cambodgiei şi a forţat locuitorii să se retragă în zonele rurale. Acesta considera că oraşele nu sunt bune, orice era modern era considerat „impur''. Artişti, călugări şi intelectualii au fost ucişi şi apoi îngropaţi în morminte comune.

9. Iosif Stalin

Unul dintre cei mai necruţători lideri din toate timpurile a fost Iosif Stalin. Copilăria şi tinereţea acestuia au fost grele, fiind închis de opt ori de poliţia secretă rusească, între anii 1902 şi 1913. După moartea lui Lenin, Stalin a preluat conducerea URSS-ului. În urma politicii lui Stalin au murit o multitudine de oameni.