Facebook Messenger pentru Windows 10 a devenit mult mai util

Facebook Messenger pentru Windows 10 a devenit mult mai util
Sursa: playtech.ro Foto: Engadget 24.10.2016 14:23
Aplicaţia Facebook Messenger pentru Windows 10 există de aproximativ un an, dar din cauza lipsei unor funcţii foarte importante, aceasta nu are un număr semnificativ de utilizatori.

Suportul pentru mesaje criptate ce se pot autodistruge este cea mai importantă componentă pe care şi-au dorit-o utilizatorii, iar acum este implementată în Messenger.

Se pare însă că cei de la Facebook şi-au adus aminte şi de Messenger pentru sisteme cu Windows 10. Respectiva aplicaţie ce părea uitată efectiv de inginerii reţelei sociale, prin intermediul update-ul din ultimele zile, s-a aliniat în mare măsură la nivelul de funcţionalitate întâlnit în aplicaţiile de mobil. Practic, de acum, puteţi răspunde şi iniţia apeluri video şi audio prin intermediul respectivului program.

La aproximativ o săptămână după ce Instagram, o altă companie Facebook, şi-a făcut simţită prezenţa în Windows Store, aveţi toate motivele să vă instalaţi şi noul Messenger pe PC. Până acum, pentru a profita de noile funcţii introduse în Messenger, eraţi nevoiţi fie să scoateţi telefonul din buzunar, fie să apelaţi la versiunea web a serviciului, prin browserul vostru preferat.

Partea interesantă este că această actualizare importantă nu a fost promovată cu surle şi trâmbiţe de către Facebook, deşi nu prezenţa ei a devenit evidentă pentru cei mai mulţi utilizatori ai serviciului. În definitiv, în fereastra de redactare a unui mesaj noi, aveţi acces la două butoane pe care le ştiţi deja din versiunea de Android şi iOS a aplicaţiei omonime.

Între timp un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat noua funcţie, dar a ţinut să menţioneze că procesul de propagare globală se află încă în desfăşurare. Asta înseamnă că s-ar putea să mai aşteptaţi câteva zile până când veţi avea şi voi ocazia să răspundeţi la apeluri video pe PC.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP