Maşina electrică Apple, confirmată de fondatorul Tesla

Maşina electrică Apple, confirmată de fondatorul Tesla
Sursa: www.macrumors.ro Foto: macumors.ro 20.01.2016 16:04
După ce a făcut valuri cu propriile maşini electrice de la Tesla, fondatorul Elon Musk este convins că Apple va intra în acelaşi segment de piaţă.

Elon Musk este CEO-ul Tesla şi unul dintre cei mai influenţi indivizi de pe mapamond când vine vorba de viitorul tehnologizat al planetei. În acelaşi timp, tot el a creat Space X, o companie preocupată cu explorarea spaţiului ce are deja câteva contracte cu NASA. În acest context, atunci când Musk îşi exprimă opinia pe marginea anumitor subiecte, este foarte probabil ca respectivele afirmaţii să fie adevărate, chiar şi dacă sunt ancorate într-un set de informaţii la care noi nu avem acces. 

Într-un interviu recent acordat celor de la BBC, Elon Musk a spus câteva cuvinte despre maşina Apple, care până de curând a fost în mod exclusiv doar un zvon. Nici un oficial al gigantului din Cupertino nu a confirmat la vreun nivel faptul că ar exista un astfel de proiect. ,,E destul de dificil să ascunzi ceva, când angajezi peste o mie de inginer să lucreze la el.” Partea interesantă este că unul dintre promotorii maşinilor electrice este de părere că Apple nu e o ameninţare pentru el. CEO-ul Tesla percepe apariţia unei maşini electrice Apple ca un beneficiu pentru extinderea industriei.

,,Tesla va aspira să creeze cele mai atrăgătoare maşini electrice, iar acesta va fi scopul nostru, în acelaşi timp ajutând şi alte companii să facă maşini electrice.”

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP