Apple a patentat boxe extrem de subţiri pentru iPhone

Apple a patentat boxe extrem de subţiri pentru iPhone
Sursa: playtech.ro Foto: iphones-apps.ru 13.01.2016 14:34
De ceva vreme lumea vorbeşte despre noul iPhone 7 şi cum acesta nu va mai veni cu un jack de 3.5mm pentru a economisi spaţiu, oferind utilizatorilor posibilitatea să folosească fie căşti conectate la portul Lightning, fie căşti prin Bluetooth.

Acum, noi scurgeri de informaţii oferă detalii despre un nou model de boxe ce au fost patentate de Apple care oferă un sunet mai clar şi mai puternic în timp ce acestea sunt mai subţiri decât orice alte boxe folosite până acum de firma americană.

Aparent, patentul constă într-un nou design general ce oferă un sunet de calitate crescută, într-un mediu din ce în ce mai înghesuit şi mai uşor. Întreg interiorul telefonului este o imensă cameră acustică. Se pare că invenţia propriu-zisă constă în plasarea elementelor audio, precum boxele sau microfonul, pe deasupra, sau cuplarea lor, cu un substrat electric flexibil, care are la rândul lui o deschidere care să permită ieşirea aerului în afară.

Noul design nu face altceva decât să confirme mai departe zvonul că un iPhone 7 fără un jack stereo este inevitabil, lucru care, mai mult ca sigur, va forţa oamenii să se bazeze pe căşti Bluetooth, de vreme ce acestea deja sunt la mare căutare printre utilizatori.

Alternativa căştilor prin portul de Lightning poate fi, de asemenea, luată în calcul, însă cum acestea sunt destul de rare, e puţin probabil ca lumea să cumpere căşti Lightning în masă peste noapte. Merită văzut cum va evolua mai departe noul design, dar mai mult ca sigur, fanii Apple nu sunt deloc bucuroşi de dispariţia vechiului jack.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP