Apple are de ales între trei variante diferite de design pentru iPhone 7

Apple are de ales între trei variante diferite de design pentru iPhone 7
Sursa: jurnal.md/macrumors.ro Foto: macrumors.ro 12.01.2016 08:13
Mai sunt câteva luni bune până când Apple va lansa iPhone 7, dar noi detalii încep să apară cu privire la flagship-ul smartphone, care pare să aibă un design cu totul şi cu totul diferit de cele cu care ne-a obişnuit gigantul.

Potrivit celor specificate de Mark Gurman de la 9to5 Mac, Apple testează în prezent 3 variante de design diferite pentru următorul iPhone, dar nu a selectat încă o versiune.

Apple va renunţa, aşa cum a anunţat Noobz zilele trecute, la mufa jack de 3.5 mm, informaţie pe care o confirmă şi Gurman, de altfel o sursă de încredere atunci când vine vorba de cele mai noi informaţii legate de activitatea Apple.

Printre cele 3 variante de design pe care Apple le testează în prezent, se pare că există şi o versiune „complet nouă, cu aspect mai subţire”, ca de altfel şi o variantă de „backup”, care să păstreze linia design-ului impus de iPhone 6s.

Date fiind informaţiile potrivit cărora Apple renunţă la mufa jack şi testează o variantă de design mai subţire, putem afirma că vom avea într-adevăr parte de un iPhone 7 rezistent la apă şi complet schimbat din punct de vedere estetic.

O schimbare majoră în ceea ce priveşte iPhone 7 ar putea fi căştile de la Beat, pe care Apple vrea să le lanseze împreună cu smartphone-ul de ultimă generaţie. Căştile Bluetooth vor fi vândute aparent separat şi vor fi complet wireless.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP