LG Rolly e singura tastatură Bluetooth care încape într-un buzunar

LG Rolly e singura tastatură Bluetooth care încape într-un buzunar
Sursa: jurnal.md/business24.ro Foto: business24.ro 29.08.2015 17:08
LG în sfârşit a dat lovitura. Rolly, noua tastatură Bluetooth creată de compania sud-coreeană este un produs universal destinat tabletelor şi smartphone-urilor, iar designul ei ingenios te ajută să o porţi cu lejeritate oriunde ai merge.

Rolly poate să te însoţească în timpul ieşirilor în oraş, în concedii sau chiar în moliciunea patului, dacă ai de gând să petreci o bună parte din zi lenevind.Rolly se poate rula rapid, căpătând forma unui penar de mici dimensiuni. Astfel rulată, tastatura poate intra lejer in buzunarul unui sacou sau într-o poşetă. Tastatura este alimentată de o singură baterie AAA, timp de 3 luni nefiind nevoie să îi schimbi sursa de alimentare.Conexiunea cu tableta sau smartphone-ul se face prin Bluetooth 3.0, iar designul tabletei este atrăgător prin contrastul dat de tastele uşoare din silicon. Tableta are un înveliş din policarbonat şi plastic ABS, elemente care o fac să fie rezistentă la şocuri.Mai mult, tastatura se poate conecta la două dispozitive mobile diferite, trecerea de la unul la celalalt făcându-se printr-o simplă apăsare de tastă. În felul acesta poţi efectua mult mai multe operaţiuni în timp util.

„Scopul nostru a fost să creăm un dispozitiv care să crească valoarea tabletelor şi smartphone-urilor LG, în acelaşi timp oferind şi o variantă de design încă neexplorată”, a explicat Seo Young-jae, vicepreşedinte LG Electronics.

Tastatura  va fi pusă în vânzare în Statele Unite, începând cu luna septembrie, urmând ca din noiembrie să fie introdusă şi pe pieţele din Europa.
 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP