Update

Un avion AN-148, cu 71 de persoane la bord, s-a prabuşit în apropiere de Moscova

Un avion AN-148, cu 71 de persoane la bord, s-a prabuşit în apropiere de Moscova
Sursa: jurnal.md Foto: tass.ru 11.02.2018 14:40
20:12
Update

Tragedia aviatică din Rusia: Cutia neagră a avionului prăbuşit a fost găsită

Cutia neagră a a avionului prăbuşit duminică lângă Moscova a fost găsită, anunţă Russia Today. De asemenea, presa rusă afirmă că pilotul ar fi semnalat o defecţiune şi ar fi solicitat să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Jukovski sau că unul dintre motoarele aparatului ar fi explodat înaintea prăbuşirii soldate cu moartea celor 71 de persoane aflate la bord, scrie The Guardian, care precizează însă că informaţiile nu au fost confirmate din surse oficiale.

15:56
Update

Tragedia aviatică din Rusia: Serviciile de urgenţă au găsit cadavrele a doi dintre pasageri

Echipele de salvare ajunse la locul prăbuşirii aparatului au anunţat că au găsit deocamdată trupurile a doi dintre pasageri.

Potrivit presei ruse, autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova, informează agenţiile ruse de presă TASS şi Interfax.

Conform presei ruse, este vorba despre un Antonov An-148 care avea la bord 65 de pasageri şi şase membri ai echipajului.
 
Reprezentanţii serviciilor de urgenţă au declarat pentru Interfax că avionul s-a prăbuşit lângă satul Argunovo.
 
Avionul decolase de pe aeroportul Domodedovo şi se îndrepta către Orsk, un oraş situat în apropierea frontierei dintre Rusia şi Kazahstan.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI