Serviciul Secret al SUA anunţă arestarea unei persoane înarmate în apropiere de Casa Albă

Serviciul Secret al SUA anunţă arestarea unei persoane înarmate în apropiere de Casa Albă
Sursa: www.agerpres.ro Foto: agerpres.ro 25.09.2017 17:28
Serviciul Secret al SUA, care răspunde de securitatea preşedintelui american, a arestat o persoană înarmată în apropiere de Casa Albă, a anunţat luni agenţia într-un comunicat citat de Reuters.

Potrivit comunicatului, ofiţeri ai Serviciului Secret îmbrăcaţi în uniformă au fost abordaţi de persoana în cauză la o intersecţie, în apropiere de sediul preşedinţiei de la Washington.

Întâlnirea cu individul i-a determinat pe ofiţerii Serviciului Secret "să treacă la măsuri investigative", iar individul a fost arestat pentru că se afla în posesia "mai multor arme", se adaugă în comunicat, care nu oferă mai multe detalii.

Potrivit canalului de televiziune de ştiri FOX8, care citează un comunicat al poliţiei, bărbatul arestat avea în maşină nouă pistoale, trei cuţite şi muniţie diversă şi a fost reţinut după ce ar fi fost oprit iniţial pentru că ar fi urinat în public.

Suspectul le-ar fi declarat ofiţerilor Serviciului Secret că se duce la Casa Albă să discute cu directorul Agenţiei pentru securitate naţională Mike Rogers şi cu ministrul apărării, Jim Mattis, pentru a-l sfătui în legătură cu nişte salarii nevirate şi cum să-şi "extragă cipul din cap".

Înainte de a fi transportat la un post de poliţie din Washington DC, suspectul a fost dus la o facilitate pentru a i se verifica starea de sănătate mintală, menţionează sursa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI