Salma Hayek a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Mexic

Salma Hayek a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Mexic
Sursa: www.news.ro Foto: world.korupciya.com 21.09.2017 14:53
Actriţa Salma Hayek a lansat o campanie de strângere de fonduri, CrowdRise, pentru victimele recentului cutremur din Mexic, ea însăşi promiţând o donaţie de 100.000 de dolari pentru UNICEF, scrie The Hollywood Reporter.

Hayek, care s-a născut în Mexic, a studiat şi şi-a început cariera acolo, a creat CrowdRise şi promite că va dona 100.000 de dolari pentru eforturile de ajutorare ale UNICEF.

"Oamenii din ţara mea suferă acum din cauza a trei dezastre naturale care au avut loc la rând. Mulţi copii şi familiile lor sunt răniţi şi au mare nevoie de ajutor. Voi contribui cu 100.000 de dolari chiar acum pentru a sprijini eforturile de ajutorare ale UNICEF", a transmis actriţa într-un comunicat. "Vă rog să vă alăturaţi şi să contribuiţi cu cât puteţi şi vă mulţumesc". 

În urma campaniei a fost strânsă până acum suma de 150.000 de dolari. 

Mexic a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 8,1 grade pe scara Richter, pe 8 septembrie, şi de un altul de 7,1 grade, pe 19 septembrie. La al doilea cutremur clădiri s-au prăbuşit şi au murit mai mult de 220 de oameni. 

Cutremurul a fost unul dintre cele mai devastatoare care au avut loc în Mexic din 1985, când a avut loc un alt seism în urma cîruia au murit sute de oameni.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI