Miliardarul rus Roman Abramovici şi Daria Jukova se DESPART, după ce au fost 10 ani împreună

Miliardarul rus Roman Abramovici şi Daria Jukova se DESPART, după ce au fost 10 ani împreună
Sursa: jurnal.md Foto: lenta.ru 07.08.2017 17:23
Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, şi partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunţat că se despart după zece ani petrecuţi împreună.

Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogaţi oameni din Rusia, şi partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriţi, aşa cum afirmau anumite surse de presă. Comunicatul care anunţă despărţirea celor doi nu aduce lămuriri despre acest aspect.

„După zece ani de convieţuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărţi. Vom rămâne în continuare prieteni, părinţi şi parteneri apropiaţi în proiectele pe care le-am demarat împreună", au precizat cei doi într-o declaraţie de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici.

„Ne-am luat angajamentul de a ne creşte împreună cei doi copii. Vom continua, de asemenea, să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova şi Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, se pecizează în comunicat.

Înaintea relaţiei cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.

Roman Abramovici este unul dintre magnaţii care au făcut avere şi au căpătat influenţă în anii '90, înaintea preluării puterii de către Vladimir Putin.

După ce s-a îmbogăţit din afaceri cu petrol şi aluminiu, a cumpărat, în 2003, clubul de fotbal Chelsea şi a continuat să investească în industria minieră. Averea sa se ridică la 9 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Forbes, dintre care mai mult de un miliard de dolari în opere de artă. Ocupă locul 12 în topul averilor din Rusia. Între 2000 şi 2013, magnatul rus a fost guvernator regiunii defavorizate Chukotka, în Extremul Orient rus.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI