Un bărbat din Texas a rămas blocat într-un bancomat

Un bărbat din Texas a rămas blocat într-un bancomat
Sursa: jurnal.md/digi24.ro Foto: jurnal.md 14.07.2017 08:27
Un bărbat a rămas blocat aproximativ două ore într-un bancomat, după ce a rămas prins în spaţiul extrem de îngust în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică. El a reuşit să iasă după ce a băgat bileţele cu numărul şefului său prin fanta care elibera chitanţele.

Poliţiştii din oraşul Corpus Christi, din statul american Texas, au avut de-a face cu o situaţie cu totul nemaiîntâlnită. Ei l-au scos pe un angajat care se ocupa de mentenanţa bancomatelor după ce a rămas blocat într-un bancomat din oraş.

Bărbatul şi-a lăsat telefonul în maşină, aşa că a trebuit să fie inventiv pentru a scăpa din spaţiul extrem de mic.

„Şi-a lăsat telefonul în maşină şi a mers să instaleze o nouă încuietoare la uşă, dar a rămas blocat în spaţiul unde era bancomatul”, a spus Richard Olden, unul dintre poliţiştii care au intervenit în acest caz.

Între timp, unii localnici au folosit bancomatul doar că, pe lângă bani, primeau şi bileţele cu mesajul: „Ajutor, vă rog. Am rămas blocat înăuntru şi nu am telefon. Sunaţi-l pe şeful meu”.

Ei au crezut că e o glumă, aşa că au sunat la poliţie. Atunci când oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au început să vorbească cu „bancomatul”, o voce le-a răspuns. Ei l-au sunat pe şeful angajatului, care le-a confirmat că nu e vorba despre un furt, apoi au dărâmat uşa şi au reuşit să-l scoată pe bărbat.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI