Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim
Sursa: www.mediafax.ro Foto: afp 14.07.2017 09:45
Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist care a avut loc la Muntele Templului, unul dintre cele mai importante locuri religioase din Vechiul Oraş al Ierusalimului, relatează site-ul publicaţiei The Jerusalem Post.

Potrivit primelor informaţii, trei terorişti au deschis focul asupra unui grup de poliţişti lângă intrarea în Templul Muntelui, la Poarta Leilor. Forţele de ordine din zonă au reuşit să răspundă rapid, iar cei trei terorişti au fost neutralizaţi.

Trei bărbaţi israelieni au fost răniţi, dintre care doi se află în stare critică, iar unul a fost rănit uşor şi este conştient. Cele două persoane rănite grav au fost transportate la Centrul Medical Universitar Hadassah.

În urma acestui incident, şeful poliţiei din Ierusalim a dispus închiderea şi evacuarea Muntelui Templului, un loc de pelerinaj pentru foarte mulţi credincioşi. Totodată, rugăciunile de vineri au fost anulate pentru prima dată după mulţi ani.

Autorităţile investighează cum au reuşit atacatorii să pătrundă cu arme într-o zonă cu securitate foarte strictă, în apropierea moscheilor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI