Cel puţin 5 morţi, în urma prăbuşirii unui avion în apropierea unui supermarket lângă Lisabona

Cel puţin 5 morţi, în urma prăbuşirii unui avion în apropierea unui supermarket lângă Lisabona
Sursa: www.mediafax.ro Foto: mediafax.ro 18.04.2017 06:21
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea unui supermarket dintr-o zonă rezidenţială aflată la periferia Lisabonei, au anunţat autorităţile, care au precizat că toate cele patru persoane aflate în aeronavă au decedat, relatează agenţia de ştiri Reuters. Incidentul s-a soldat şi cu decesul şoferului camionului peste care s-a prăbuşit aparatul de zbor.

Avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe un aeroport aflat în apropiere.

Informaţiile disponibile sugerează că avionul ar fi explodat în aer, iar epava acestuia s-ar fi prăbuşit în apropierea unui supermarket din localitatea Tires din componenţa oraşului Cascais, o suburbie în zona metropolitană a capitalei portugheze, aflată la aproximativ 30 de kilometri depărtare.

Se crede că la bordul avionului se aflau patru persoane, un pilot şi trei pasageri, relatează site-ul cotidianului Metro.

Mai multe vehicule au luat foc după ce rămăşiţele avionului s-a prăbuşit peste un camion care era folosit pentru aprovizionarea supermarketului, iar cel puţin o casă a luat foc în urma incidentului.

Nu există informaţii dacă în urma incidentului au mai fost rănite şi alte persoane.

Andre Fernandes, un purtător de cuvânt al serviciului de urgenţe local, a declarat că aeronava a decolat cu destinaţia Marsilia în Franţa. La bord se aflau trei cetăţeni francezi şi un pilot elveţian, relatează Reuters.

Pe lângă cei patru, incidentul s-a soldat şi cu decesul şoferului camionului peste care s-a prăbuşit aparatul de zbor, a mai precizat oficialul portughez.

Cauza producerii incidentului aviatic este momentan necunoscut. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI