Proprietăţile au fost cumpărate de afaceristul Costel Comana, proprietar Regiotrans, fost coleg de cămin al lui Dragnea în perioada facultăţii, care s-a sinucis în 2015, în timpul unei curse de avion Brazilia-Costa Rica. Banii primiţi în urma vânzării proprietăţilor au dispărut apoi din declaraţia de avere a şefului PSD, susţin cei de la RISE Project. 

În anul 2009, atunci când conducea Consiliul Judeţean Teleorman, Dragnea i-a vândut lui Comana trei proprietăţi din Turnu Măgurele pentru 3,37 milioane de lei. Social-democratul i-a virat banii magnatului feroviar în două tranşe, până în 20 octombrie 2009, după cu se arată într-una dintre declaraţiile de avere ale lui Dragnea. Potrivit RISE Project, din contractul de vânzare-cumpărare reiese că preţul fusese negociat de cei doi în decembrie 2007. 

Banii au dispărut însă din următoarea declaraţie de avere a lui Dragnea, neregăsindu-se nici în conturi, nici sub o altă formă.

Pe 20 octombrie 2009, Costel Comana achită ultima tranşă din bani, adică 1,9 milioane de lei, sumă care nu au ajuns în conturi, după cum nu au fost nici împrumutaţi ori investiţi, potrivit sursei citate.