Belgia: Explozie într-un imobil de locuinţe din Bruxelles

Belgia: Explozie într-un imobil de locuinţe din Bruxelles
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 18.03.2017 19:03
O explozie s-a produs într-un imobil de locuinţe dintr-un cartier din Bruxelles, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din capitala belgiană, fără a putea preciza cauza deflagraţiei, nici dacă există victime.
"Confirm explozia dintr-un imobil de locuinţe. Încă nu cunosc cauzele. Nu ştiu dacă există victime", a declarat el pentru AFP.

Citat de site-ul de internet Bx1, un ales local, Charles Picqué, primarul cartierului în cauză, Barriere Saint-Gilles, a declarat: "Se pare că este o explozie provocată din cauza acumulării de gaze. Două persoane au fost rănite, dar serviciile de urgenţă trebuie să caute printre dărâmăturile locuinţei distruse".

AFP aminteşte că la 22 martie 2016, Bruxellesul a fost ţinta celor mai grave atentate din istoria sa, care au făcut 32 de morţi şi peste 320 de răniţi la metroul şi aeroportul din capitala Belgiei. De atunci, serviciile de securitate belgiene sunt în alertă, iar orice eveniment neobişnuit suscită un interes sporit din partea mass media.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI