Update

Aeroportul Orly din Paris, evacuat; Un bărbat, împuşcat după ce i-a luat arma unui militar

Aeroportul Orly din Paris, evacuat; Un bărbat, împuşcat după ce i-a luat arma unui militar
Sursa: www.agerpres.ro Foto: digi24.ro 18.03.2017 11:04
13:20
Update

Bărbatul împuşcat mortal pe aerportul Orly din Paris era un musulman radicalizat cunoscut autorităţilor

Bărbatul care a fost împuşcat mortal de serviciile de securitate pe aeroportul Orly din Paris era un musulman radicalizat cunoscut autorităţilor franceze şi este acelaşi individ care a tras asupra poliţiei într-un incident separat produs mai devreme în cursul aceleiaşi zile în nordul Parisului, a informat o sursă din cadrul poliţiei franceze, relatează Reuters.

Ministerul de Interne francez a anunţat la rândul său că nu au fost găsiţi explozivi asupra bărbatul împuşcat pe aeroportul din sudul Parisului.

Totodată, secţia antiterorism a parchetului din Paris a deschis o investigaţie în legătură cu incidentul de pe aeroportul Orly şi cu atacul comis se pare de aceeaşi persoană asupra serviciilor de securitate la un control de rutină în nordul Parisului.

Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, conform martorilor, după ce un bărbat a fost împuşcat mortal de forţele de securitate de pe aeroport după ce i-a luat arma unui militar, au informat surse din cadrul Ministerului de Interne francez, relatează AFP.

În jurul orei 07:30 GMT, "un bărbat a luat arma unui militar apoi s-a refugiat într-un magazin de pe aeroport înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Nu există nicio persoană rănită, a precizat sursa citată.

Martori şi postul de televiziune BFM TV au informat că în urma incidentului aeroportul a fost evacuat, relatează Reuters.

Poliţia franceză a confirmat că o operaţiune de securitate se află în curs de desfăşurare pe aeroportul din sudul capitalei franceze.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI