Nouă crocodili şi aligatori au scăpat de la o grădină zoologică din Peru

Nouă crocodili şi aligatori au scăpat de la o grădină zoologică din Peru
Sursa: www.agerpres.ro Foto: exitosanoticias.pe 16.03.2017 10:20
Nouă crocodili şi aligatori au scăpat de la o grădină zoologică din Peru, în urma inundaţiilor masive înregistrate în această ţară din America de Sud, a informat miercuri presa locală, citată de DPA.

Patru dintre aceste reptile au fost localizate şi capturate, potrivit agenţiei peruviene de ştiri Andina, în timp ce restul au rămas pe moment în libertate.

Un bărbat a fost muşcat de picior de unul dintre crocodili, cu puţin timp înainte ca acesta să fie capturat, a completat sursa citată.

Animalele au putut scăpa din incinta lor de la grădina zoologică Las Pircas, situată la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala ţării, Lima, după ce o ploaie torenţială a făcut râul Motupe să iasă din matcă şi a inundat zona în care se aflau reptilele.

Ploile torenţiale înregistrate în Peru începând din luna decembrie au produs inundaţii şi alunecări de teren şi s-au soldat cu moartea a 50 de persoane, au indicat autorităţile.

Potrivit ziarului El Comercio, experţii le recomandă localnicilor să nu încerce să se apropie de reptilele fugare şi să sune la poliţie sau la grădina zoologică.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI