Documente explozive cu situaţia financiară a lui Donald Trump; Ce venit a înregistrat preşedintele SUA în 2005 şi cât a plătit taxele

Documente explozive cu situaţia financiară a lui Donald Trump; Ce venit a înregistrat preşedintele SUA în 2005 şi cât a plătit taxele
Sursa: jurnal.md Foto: thedailybeast.com 15.03.2017 09:56
Preşedintele SUA, Donald Trump, a achitat taxe în valoare de 38 milioane de dolari la un venit ce depăşeşte 150 milioane de dolari, a declarat Casa Albă, citată de Reuters, ca răspuns al unui raport de două pagini obţinut de MSNBC.

Gazda postului de televiziune MSNBC, Rachel Maddow, a obţinut declaraţiile fiscale ale preşedintelui de la jurnalistul David Cay Johnston, care a declarat în cadrul show-ului ei televizat că le-a primit prin intermediul unui e-mail anonim.

Documentele, care au fost publicate de MSNBC pe site, dezvăluiau că Trump a plătit cele 38 de milioane cu o rată de taxare de 25% în 2005, după ce a înregistrat pierderi de 100 milioane de dolari, transmite Mediafax.

Casa Albă a menţionat într-o declaraţie că Donald Trump a luat în considerare ”deprecierea pe scară largă pentru construcţii”.

Liderul americanilor a refuzat în mod repetat să îşi publice declaraţiile fiscale, atrăgând în acest fel asupra sa critici, mai ales de-a lungul campaniei electorale, dar şi speculaţii din partea rivalilor politici, care l-au acuzat că încearcă să ascundă ceva.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI