Smiley – „ACASĂ este locul meu şi al nostru. Aici plângem, râdem şi visăm, aici ar trebui să avem încredere că ne poate fi cel mai bine, că nu e loc pentru abuzuri şi sfidări. Acasă am crescut şi am fost educat să nu mint şi să nu fur. Să nu fiu agresiv şi să respect. Vecinii mei erau la fel, că majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut apoi. Români bine-crescuţi. Oameni corecţi, optimişti şi implicaţi. Noi suntem România!”.

Dan Teodorescu (Taxi) – „M-am gândit întotdeauna că dacă o s-ajung să port nişte colanţi de-ai nevesti-mii înseamnă că am băut prea mult. Nu m-am gândit niciodată că o s-ajung să-i port, pe sub izmene şi blugi, ca să rezist în stradă”.

Tudor Chirilă – „Aseară am plecat de la protest în jur de 1,30. Când am ieşit din piaţă am văzut o femeie care venea către manifestaţie. Mergea hotărât şi avea o privire profundă, aproape fixă, în care tristeţea se amesteca cu un fel de fermitate disperată. Lângă ea, o adolescenţă cu ochi mari şi calzi. Când ne-am apropiat am recunoscut-o pe Maia Morgenstern. Ne-am îmbrăţişat în tăcere şi apoi ne-am văzut de drum. Adevărul că nu mai era nimic de spus. În sinea mea simt şi ştiu că în seară asta va fi şi mai multă lume în piaţă. Ticăloşia trebuie să aibă un sfârşit”.

Cornel Ilie (Vunk) – „Suntem contemporani cu hoţia legală. RoMânia”.

Voltaj – „Iubim România! Am spus-o şi în unele dintre cântecele noastre. Uneori România are nevoie de noi! Acum e un astfel de moment. Suntem aici Din toată inima pentru România!”, mesaj postat alături de un video live din Piaţa Victoriei.

Luiza Zan – „Sunt cântăreaţă de jazz. Azi merg la protest pentru că sunt CÂNTĂREAŢA DE JAZZ ROMÂNCĂ. Vă iubesc. Ne vedem în stradă”.

INNA – „Întotdeauna am fost mândră de ţară mea şi am spus peste tot cu bucurie că sunt din România. Îmi doresc să trăim într-o ţară civilizată în care să ne simţim în siguranţă, drepturile să fie respectate, iar oamenii să vrea să rămână în România. Nu vorbesc despre o opţiune politică, ci despre faptul că oamenii trebuie să fie respectaţi şi ascultaţi. Momentan nu sunt în ţară, dar sunt alături de oamenii care ies în stradă pentru a-şi exprimă opiniile şi este important să facă acest lucru în mod paşnic”.

Robin and The Backstabbers – „Aceşti backstabbers sunt un fals şi nu ne reprezintă. Vă invităm la concertele lor nasoale din Piaţa Victoriei. Costul biletului: inestimabil. Ce, credeaţi că-i gratis? PS: n-au nici bar, aduceţi-vă ceai cald în termos”.

Liviu Teodorescu – „Vreau să zâmbesc când mă gândesc la România. Iar zilele astea mă gândesc la Ea şi mă întristez. De asta, am să fac ce ţine de mine. Am să ies din casă, paşnic, răbdător. Ca un ghimpe în coasta, care înţeapă prin simplul fapt că e acolo. Ne vedem în Piaţă Victoriei!”

Loredana – „Nu mi-am exprimat niciodată o opinie politică în public, nu o să o fac nici acum. Spun doar că iubesc România, e ţară în care m-am născut şi am ales să trăiesc. Îmi doresc că legile, bunul simt şi onoarea să ne fie reper. Cred în România mea, curajoasă, cu valori şi idealuri înalte. Vă iubesc”.