Joy Villa spune că Lewandowski a lovit-o de două ori pe posterior în timpul unui eveniment la Washington luna trecută. 

Ea a declarat presei americane că a reclamat incidentul poliţiei în Ajunul Crăciunului dar că a fost convinsă de prieteni să facă o plângere formală.

Lewandowski nu a oferit un punct de vedere. 

"Iniţial mi-a fost teamă să vorbesc despre asta public", a spus ea citată de AFP. Cântăreaţa a mai afirmat că nu a vrut să pună într-o situaţie neplăcută familia lui Lewandowski sau pe a ei. 

Villa, care este o susţinătoare a lui Donald Trump şi care a purtat rochia cu mesajul "Make America Great Again" la gala premiilor Grammy 2017, s-a aflat la o reuniune la Trump International Hotel unde a pozat alături de Lewandowski, pe care, spune ea, nu-l mai întâlnise înainte. 

Artista susţine că Lewandowski a lovit-o pe fese şi, când i-a cerut să se oprească şi a glumit despre faptul că-l va acuza de hărţuire sexuală, el a lovit-o din nou. Ea a precizat că bărbatul a râs, adăugând: "Lucrez în sectorul privat". 

Joy Villa a mărturisit că a simţit palmele într-un mod "dezgustător şi şocant şi înjositor". 

Reprezenanţi ai site-ului Politico a prezentat incidentul de săptămâna trecută, precizând că au vorbit cu un martor care le-a dezvăluit întâmplarea înainte ca artista să declare public. 

Villa afirmase că ia în considerare posibilitatea de a candida pentru Congres - iar preşedintele Trump a scris pe Twitter că o susţine. 

Trump l-a angajat pe Corey Lewandowski manager de campanie în iunie 2016.