Update

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un atac sinucigaş la o biserică din Pakistan

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un atac sinucigaş la o biserică din Pakistan
Sursa: www.news.ro Foto: captură 17.12.2017 13:25
21:16
Update

Pakistan: Cel puţin opt persoane au fost ucise şi alte 45 au fost rănite în atentatul din sud-vestul ţării

Doi atacatori sinucigaşi au deschis focul asupra unei biserici din sud-vestul Pakistanului. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atacul în urma căruia cel puţin opt persoane au fost ucise şi alte 45 au fost rănite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un atac sinucigaş produs duminică la o biserică din sud-vestul Pakistanului, informează presa internaţională.

Atacul a fost comis de doi kamikaze contra bisericii metodiste din Quetta, capitala provinciei Balucistan, în timpul slujbei de duminică.

Şeful poliţiei, Moazzam Jah, a precizat că între cei cinci morţi se află două femei. Cinci persoane rănite se află în stare gravă.

Potrivit poliţiei, unul dintre atacatori a fost anihilat înainte de intra în biserică, însă al doilea nu a putut fi oprit.

În imaginile televizate se pot vedea scaune distruse, dar şi bucăţi de instrumente rupte pe podeaua plină de sânge.

În mod normal, circa 250 de persoane ar fi asistat la slujbă în această perioadă a Crăciunului, dar acum se aflau mai mulţi oameni în biserică.

"Dumnezeu ne-a avut în pază, dacă teroriştii şi-ar fi atins scopul, peste 400 de vieţi preţioase ar fi fost ameninţate", a scris ministrul de Interne, Sarfraz Bugti, pe Twitter.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI