Cele şase scrisori, vândute la casa de licitaţii Cheffins, din Cambridge, i-au fost scrise lui Cyril Dickman, care a fost steward şef al Palatului Buckingham timp de peste 50 de ani.

Fiii prinţesei Diana, William şi Harry, apar consistent în aceste depeşe.

Într-un mesaj datat 20 septembrie 1984, la cinci zile după naşterea lui Harry, prinţesa Diana scrie: "William îl iubeşte pe fratele lui mai mic şi îşi petrece tot timpul copleşindu-l cu o cantitate nesfârşită de îmbrăţişări şi sărutări şi lăsând cu greu părinţii să se apropie. Reacţia la naşterea acestei mici persoane ne-a copleşit cu totul şi abia mai pot respira din cauza grămezii de flori care ajung aici!"

Scrisoarea a fost vândută pentru 3.200 de lire sterline (3.950 de dolari), depăşind cu mult estimările potrivit cărora preţul urma să se situeze între 400 şi 600 de lire sterline.

Într-o altă scrisoare, din octombrie 1992, se afirmă că ambii prinţi "sunt bine şi le place mult la internat, deşi Harry are mereu probleme!". Această scrisoare a fost vândută cu 2.400 de lire sterline, deşi se estima că nu va obţine mai mult de 600 până la 900 de lire.

Alte obiecte licitate de familia lui Cyril Dickman sunt scrisori, felicitări şi fotografii de la alţi membri ai familiei regale, printre care prinţul Charles, prinţesa Margaret, regina Elisabeta şi prinţul consort Philip.