În cursul zilei de duminică au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei 20 persoane, printre care administratorul clubului — care s-a prezentat împreună cu avocatul — angajaţi şi clienţi ai clubului bucureştean, în total fiind audiate până în prezent 40 de persoane.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei. 

De menţionat că incendiul de la clubul Bamboo din Bucureşti, care a izbucnit sâmbătă dimineaţă, nu a fost încă declarat lichidat de către pompieri. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbuşită în cea mai mare proporţie.

În această situaţie, echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au păstrat o autospecială de stingere la clubul Bamboo pentru a supraveghea eventualele focare de incendiu rămase nestinse. Conform acestora, este posibil ca în cursul zilei de luni incendiul de la Bamboo să fie declarat stins.

Până în acest moment, nu au fost identificate persoane care şi-ar fi pierdut viaţa în urma incendiului.