Promisiunea vine într-o serie de trei mesaje pe Twitter prin care respinge relatările potrivit cărora serviciile secrete ruse ar deţine un dosar cu materiale compromiţătoare despre viitorul preşedinte american. 

Totuşi, în acest caz nu s-a vorbit despre piraterie cibernetică, la originea raportului scurs în presă aflându-se, se pare, un fost agent al serviciilor secrete britanice.

'Fapte total inventate de agenţi politici jegoşi, atât democraţi, cât şi republicani — ŞTIRI FALSE! Rusia spune că nu există nimic. Probabil date spre publicare de către 'Servicii' chiar dacă ştiau că nu există nicio dovadă şi nu va exista niciodată', a scris Trump pe Twitter.

'Oamenii mei vor avea un raport complet despre piraterie în 90 de zile!', a continuat el, fără a preciza cui îi va încredinţa această sarcină.

Într-o altă postare, Trump o acuză pe contracandidata sa democrată în alegerile din noiembrie, Hillary Clinton, ca fiind 'al naibii de vinovată', în contextul relatărilor potrivit cărora Biroul Federal de Investigaţii (FBI) se află sub examinare pentru modul în care au fost oferite detalii despre ancheta referitoare la folosirea de către fostul secretar de stat a unui server privat pe când se afla în serviciul public.

În alte mesaje postate vineri pe Twitter, Trump atribuie înfrângerea dnei Clinton faptului că a făcut campanie 'în statele greşite', şi îi laudă pe candidaţii propuşi să facă parte din cabinetul său pentru că şi-au exprimat opiniile proprii în timpul audierilor de confirmare în Congres, chiar dacă l-au contrazis pe unele subiecte critice.

'Toţi cei nominalizaţi în Cabinetul meu arată bine şi fac o treabă grozavă. Vreau să fie ei înşişi şi să-şi exprime propriile gânduri, nu pe ale mele!', a remarcat preşedintele ales al SUA.