Întrebat despre atitudinea sa faţă de raportul elaborat de opozantul Ilia Iaşin, Kadîrov a declarat că politicianul nu a discutat cu nimeni în timpul vizitei sale la Groznîi, iar documentul său „este o colecţie de bârfe de pe Internet”.

„Da, într-adevăr, pentru ei sunt o ameninţare serioasă, pentru că sunt gata să îndeplinesc orice ordin”, a declarat Kadîrov. „Ei ştiu că la nevoie, mă voi duce la ei acasă în primul rând, pentru că ei sunt duşmanii poporului şi o ameninţare directă”, a declarat liderul cecen.

În acelaşi interviu, Kadîrov a mai spus că este gata să demisioneze din funcţia de preşedinte al Ceceniei şi că visează să lupte împotriva inamicilor Rusiei. Cu toate acestea, a adăugat că va rămâne în funcţie cât timp va fi nevoie de el, declarându-se din nou „infanteristul lui Putin”.

Despre liderul partidului Parnas, Mihail Kasianov, Kadîrov a spus că este „ruşinea Rusiei”, iar atacul recent asupra politicianului l-a ironizat, menţionând: „Lui Kasianov au vrut să-i aducă un tort, iar el s-a speriat şi l-au nimerit cu tortul în cap”.