Horoscop 9 martie: Săgetătorii trebuie să se ocupe de starea lor de sănătate

Horoscop 9 martie: Săgetătorii trebuie să se ocupe de starea lor de sănătate
Sursa: libertatea.ro Foto: dcnews.ro 09.03.2018 09:55
Berbec
 
Astăzi păşeşti, cu destule reţineri, într-o perioadă pe care o vei considera foarte potrivită pentru afirmare, dar care este, de fapt, una de reaşezare – fiecare pe poziţia pe care o merită.
 
Taur
 
Parteneriatele vor deveni principalul motiv de preocupare pentru tine, timp de mai multe luni. Nu este deloc o idee bună să încerci să compensezi ceea ce lipseşte cu excese de autoritate.
 
Gemeni
 
Munca şi rezultatele pe care ştii că le poţi obţine vor deveni principalul motiv de nemulţumire. Ar fi de dorit să cauţi cele mai bune metode pentru a obţine cooperarea celor din jur.
 
Rac
 
Tot ce este legat de sentimentele tale, de cei dragi, de creaţiile de orice fel intră într-o etapă de reconfigurare, în care lucrurile pot evolua mai lent, dar vor aduce şi rezultatele dorite.
 
Leu
 
Te vei ocupa cu mai multă atenţie de casă şi de familie, tocmai pentru că acolo sunt problemele cele mai importante, dar şi mai uşor de rezolvat.
 
Fecioară
 
Vei avea acces la persoanele de care ai nevoie, dar la nu la fel de uşor ca până acum. Deplasările şi întâlnirile de orice fel se pot complica din nimic.
 
Balanţă
 
Investiţiile de orice fel, sursele de venit şi tot ce este legat de resursele obţinute prin eforturi proprii trebuie gândite şi regândite cu mare atenţie, în perioada următoare.
 
Scorpion
 
Se anunţă un fel de pauză de refacere, pe care o poţi interpreta cum vrei – o pauză pentru a rezolva problemele restante sau un interval în care vei acumula nemulţumiri.
 
Săgetător
 
Este necesar să te ocupi de starea de sănătate, de reglarea unor procese care nu mai sunt tocmai cum trebuie. Vei primi suficiente semnale în acest sens, în perioada următoare.
 
Capricorn
 
Protectorii tăi încep să se ocupe de altceva – eventual, chiar de protejarea propriilor interese. Prietenii vor fi şi ei ocupaţi cu ale lor, aşa că va trebui să fii mai prudent în tot ce faci.
 
Vărsător
 
Ofertele pe care le-ai primit încep să îşi arate dezavantajele, îşi pierd din strălucire, la fel şi tu, care te-ai lăsat dus de val fără să stai prea mult pe gânduri.
 
Peşti
 
Intri într-o etapă de reevaluare a unor metode, planuri de viitor, dorinţe şi intenţii care au ca scop principal consolidarea locului şi rolului pe care ţi le-ai asumat.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI