Horoscop 6 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 6 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 06.03.2018 09:38
Berbec
 
Există riscul de a trece foarte uşor peste chestiuni importante, din cauza unei grabe pe care tu nu o poţi explica, iar cei din jur nu o pot înţelege.
 
Taur
 
Deşi nu îţi este deloc util, treci la o abordare mai agresivă, mai neiertătoare a problemelor cu care te confunţi şi a celor implicaţi.
 
Gemeni
 
Ar fi bine ca, începând de astăzi, să fii mai calm şi mai răbdător în relaţiile cu prietenii, rudele sau protectorii tăi. Tendinţa de a-i brusca pe cei din jur nu îţi va aduce nimic bun.
 
Rac
 
Vei dori să ieşi în evidenţă mai mult decât de obicei, începând de astăzi, dar trebuie să fii atent cum şi cu ce anume vei reuşi să atragi atenţia asupra ta.
 
Leu
 
Există tendinţa clară de a te grăbi în tot ce faci, în comunicarea de orice fel şi chiar şi în deplasările de orice fel. Ceva mai multă răbdare ţi-ar fi necesară.
 
Fecioară
 
S-ar putea să începi să acorzi din ce în ce mai multă importanţă unor variante pesimiste de evoluţie a problemelor tale financiare, deşi nu ai date clare în acest sens.
 
Balanţă
 
Începi să te grăbeşti în relaţiile de parteneriat şi asta nu-ţi va aduce neapărat ceva bun, deşi tu eşti convins că numai aşa vei obţine ceea ce doreşti.
 
Scorpion
 
O viteză de lucru diferită nu va aduce, în mod obligatoriu, şi rezultate mai bune. Iar în problemele de sănătate chiar nu e recomandată o astfel de abordare.
 
Săgetător
 
Începe să conteze mai mult ceea ce îţi place să faci şi latura creativă a activităţilor, chiar şi a celor de zi cu zi. Există însă şi riscul de a deveni superficial în relaţiile cu cei dragi.
 
Capricorn
 
Este posibil să revii la o abordare războinică a unor chestiuni legate de casă, de familie, de confortul de care te bucuri în mediul intim.
 
Vărsător
 
Pot să apară surprize de tot felul în cazul unor deplasări scurte sau lungi, dar şi în discuţiile cu cei din anturajul apropiat.
 
Peşti

 
Eşti foarte motivat să te ocupi de schimbarea situaţiei financiare, dar ar trebui să ştii că acest lucru se construieşte în timp şi cu răbdare, nu se face peste noapte.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI