Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 martie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 martie
Sursa: libertatea.ro Foto: banglareports.com 10.03.2018 09:12
Berbec
 
Poate fi o zi care să lase urme adânci, mai ales din cauza unor nemulţumiri pe care le exagerezi de mai mult timp şi pe care ai refuzat de mai multe ori să le ajustezi.
 
Taur
 
Ai ocazia de a privi în faţă obstacolele cu care te-ai putea confrunta în viitor, pentru a le evalua corect. Este alegerea ta dacă vei face acest lucru sau vei continua pe linia pesimistă.
 
Gemeni
 
Este important să îţi păstrezi încrederea în propria persoană, dar şi în cei cu care ai decis să cooperezi pentru a pune în practică anumite planuri de viitor.
 
Rac
 
S-ar putea să te simţi copleşit de problemele din cuplu, deşi nu se produce vreun eveniment special, care să umple paharul. Poate că paharul este deja plin.
 
Leu
 
Volumul de muncă, complicaţiile de la serviciu şi relaţia cu superiorii pot deveni motive de stres intens. Ştiind asta, ar trebui să le poţi ţine sub control.
 
Fecioară
 
Relaţiile cu cei dragi se pot deteriora destul de mult, din cauza unor acumulări negative cărora nu le-ai dat atenţie la momentul potrivit.
 
Balanţă

Trecutul, cu toate problemele lui, iese la lumină astăzi, ca şi cum s-ar fi strâns prea multe şi nu mai au loc, dau pe-afară. Sunt aceleaşi probleme, nimic nu e nou, însă abordarea ta poate fi alta.
 
Scorpion
 
Cei din anturajul apropiat îţi confirmă unele dintre bănuielile pe care le-ai întreţinut mult timp. Poate că pe undeva intervin şi exagerările tale.
 
Săgetător
 
Eşti sincer preocupat de resursele de orice fel, dar şi de repartizarea lor corectă. Nu este o zi potrivită pentru aşa ceva, fiindcă nu ai liniştea necesară. 
 
Capricorn
 
S-ar putea să aluneci, fără să îţi dai seama, spre o stare de spirit negativă, care te poate determina să tragi concluzii greşite şi să faci gesturi nepotrivite cu contextul.
 
Vărsător
 
Descoperi că ai multe motive de nemulţumire legate de propria persoană, dar ar trebui să ţii cont că nu îţi foloseşte la nimic să pui presiune pe tine în acest fel.
 
Peşti
 
Eşti foarte atent la toţi cei care fac parte din viaţa ta, direct sau indirect, şi îi evaluezi periodic. Astăzi ar trebui să îţi aminteşti şi partea bună a fiecăruia.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI