Horoscop 1 martie: Balanţele vor avea parte de o schimbare

Horoscop 1 martie: Balanţele vor avea parte de o schimbare
Sursa: libertatea.ro Foto: maribor24.si 01.03.2018 09:43
Berbec
 
Este o zi frumoasă, în care vei simţi foarte clar nevoia de a fi generos în tot ce faci, inclusiv în eforturile pe care eşti obligat să le depui la serviciu.
 
Taur
 
Ai parte de sfaturi, sugestii şi idei bune, care vin de la oameni inspiraţi, cei pe care îi consideri tu cam cu capul în nori, dar de care ai foarte mare nevoie acum.
 
Gemeni
 
E cam multă instabilitate în întregul context, dar o poţi folosi pentru a modifica ce se poate şi pentru a da evenimentelor cursul pe care îl consideri tu a fi mai bun.
 
Rac
 
Ai curajul necesar pentru a trece la etapa următoare în relaţiile cu cei dragi sau într-un demers care va avea ca finalitate transformarea unei pasiuni în meserie.
 
Leu
 
Eşti foarte concentrat, iar asta îţi oferă un avantaj în muncă, dar te şi distrage de la alte chestiuni, care au importanţa lor, cum ar fi cele din familie.
 
Fecioară
 
Este o zi deosebit de generoasă, care te poate ajuta să împlineşti un demers la care lucrezi de mult timp. Poate avea legătură cu un nou parteneriat sau cu unul vechi, dar bun.
 
Balanţă
 
Se poate produce o schimbare pe care o aştepţi de mult la serviciu sau acasă, în relaţiile cu cei care şi-au asumat o parte din responsabilităţile comune.
 
Scorpion
 
Este necesar să fii tu cel generos cu timpul, cu explicaţiile, cu resursele de orice fel, ca să obţii o reacţie similară de la cei apropiaţi.
 
Săgetător
 
Ziua poate aduce o sumă de revelaţii care să limpezească probleme cărora nu ai reuşit să le dai de cap de foarte mult timp.
 
Capricorn
 
Degeaba sunt generoşi cei care te înconjoară, dacă tu eşti fixat pe un anumit tip de beneficiu, pe care îţi doreşti să îl primeşti neapărat. Generozitatea lor va fi irosită.
 
Vărsător
 
Eşti într-o etapă foarte delicată din existenţa ta şi ar fi bine să foloseşti orice ocazia ai la dispoziţie pentru a te linişti şi a te îndepărta de tot ceea ce te stresează foarte mult.
 
Peşti
 
Eşti în elementul tău astăzi, iar asta te poate aduce în centrul atenţiei unui întreg grup care are intenţia de a pune în valoare calităţile tale.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI