Este o zi în care semeni ceea ce vei culege în perioada următoare. În special în relaţiile cu cei dragi ar fi bine să fii ceva mai prudent şi mai calm decât eşti de obicei.

Taur

Acum pregăteşti reuşitele sau eşecurile viitoare, în primul rând în relaţiile cu cei din familie, adică fix cu acei oameni care vor participa la realizările tale.

Gemeni

Ai ocazia de a schimba soarta unui întreg demers, poate chiar a unuia pe care nu l-ai început cu dreptul. Este suficient să fii corect şi să respecţi promisiunile pe care le-ai făcut.

Rac

Poate că te simţi la adăpost faţă de o anumită categorie de probleme, dar dacă te vei gândi mai bine, vei înţelege că este o falsă siguranţă, care numai bine nu îţi face.

Leu

Eşti curajos şi plin de iniţiative, care mai de care mai personală, tocmai pentru că nevoia ta principală în această perioadă este să te regăseşti sau să te descoperi.

Fecioară

Ar fi bine să nu exagerezi senzaţia că nu poţi controla anumite evenimente din viaţa ta. Poate că nici nu e cazul sau nu ai avea nimic de câştigat din asta…

Balanţă

Ca să te bucuri de ziua de azi, este suficient să rămâi fidel propriilor convingeri, cele care îţi ţin lumea laolaltă, şi să nu te păcăleşti singur, oricât de tentant ar fi.

Scorpion

Beneficiezi de o nouă şansă de a construi o relaţie frumoasă, sinceră, cu propria familie. Dacă ai construit-o deja, ai parte de o perioadă în care te vei bucura de eforturile depuse.

Săgetător

Ţinteşti departe şi bine faci, pentru că aşa vei reuşi să mobilizezi resurse proprii adormite. Şi drumul, şi destinaţia sunt la fel de importante.

Capricorn

Ai multe responsabilităţi, dar asta nu înseamnă că le poţi neglija pe unele, la un moment dat, ca să te ocupi de altele şi tot aşa…

Vărsător

Poţi face un pas înainte spre o evoluţie frumoasă a relaţiei de cuplu sau un pas în spate, ca expresie a dorinţei de a te retrage din această relaţie.

Peşti

Pentru tine munca este cel mai important domeniu din întreaga existenţă şi ar fi de dorit să consideri acest lucru o şansă pe care nu o au mulţi.