Horoscop 26 februarie: Nativii din zodia Taur trebuie să acorde mai multă atenţie oamenilor din jur

Horoscop 26 februarie: Nativii din zodia Taur trebuie să acorde mai multă atenţie oamenilor din jur
Sursa: libertatea.ro Foto: a1.ro 26.02.2018 09:51
Berbec
 
Este o zi a emoţiilor, care pot deveni atât de intense, încât să te conducă la reacţii nepotrivite, pe care ceilalţi le vor sancţiona aşa cum vor crede de cuviinţă.
 
Taur
 
Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenţie oamenilor din jur şi nevoilor lor reale, ca să eviţi tendinţa de a le impune ritmul tău de lucru şi, odată cu acesta, scopurile tale.
 
Gemeni
 
S-ar putea să nu te descurci prea bine în amestecul de emoţii care năvăleşte asupra ta astăzi şi să nu poţi judeca suficient de limpede o serie de probleme esenţiale.
 
Rac
 
De tine depinde cum anume se vor regla situaţiile dificile cu care te-ai putea confrunta astăzi. Dacă te laşi în voia emoţiilor negative, rezultatele vor fi pe măsură.
 
Leu
 
Sunt posibile exagerări pe care altădată ai avut puterea de a le respinge, pentru că le vedeai aşa cum sunt: piedici pe care ţi le aşezi singur în cale.
 
Fecioară
 

E ceva mai greu de ajuns la potenţialul pozitiv al acestei zile, dar cu puţin efort, vei reuşi. Este de ajuns să ştii ce ai de protejat şi ce ar trebui ignorat.
 
Balanţă
 

Te pot supăra, mai mult decât de obicei, anumite probleme de la serviciu sau unele dintre obligaţiile pe care ţi le-ai asumat faţă de cei din familie.
 
Scorpion
 

Este o zi în care cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te abţii, să fii foarte atent ce şi cu cine vorbeşti şi, mai ales, la ce concluzii ajungi.
 
Săgetător
 
Ar fi bine să eviţi orice fel de exagerare, mai ales pe cele legate de familie, şi să nu pui pe umerii lor prea multe responsabilităţi, nici directe, nici indirecte.
 
Capricorn
 
Lucrurile sunt răsturnate astăzi şi de aceea poate ar fi mai înţelept să nu forţezi situaţiile pe care nu le poţi controla şi nici persoanele implicate.
 
Vărsător
 

Sunt prea multe necunoscute în situaţiile pe care încerci să le înţelegi. Cu timpul, vei reuşi să le descoperi, dar trebuie să fii pregătit şi pentru răsturnări de situaţii.
 
Peşti
 
Puţine lucruri îţi fac plăcere astăzi, iar asta te poate supăra destul de mult. O soluţie ar fi să te mulţumeşti cu ceea ce ai acum şi îţi aduce bucurie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI