Horoscop 20 februarie: Nativii din zodia Fecioară se vor confrunta cu mai multe neplăceri

Horoscop 20 februarie: Nativii din zodia Fecioară se vor confrunta cu mai multe neplăceri
Sursa: libertatea.ro Foto: citybaseapartments.com 20.02.2018 09:41
Berbec
 
Eşti invitat să îţi asumi cu mare determinare responsabilităţile profesionale sau pe cele din familie, pe care le-ai neglijat destul de mult.
 
Taur
 
Ai tendinţa de a exagera calităţile celor care îţi sunt apropiaţi sau de care ştii că vei avea nevoie, în încercarea de a-ţi recăpăta încrederea în acei oameni.
 
Gemeni
 
Ai impresia că unii dintre parteneri te subminează şi poate că aşa şi este, dar ai nevoie de o abordare pozitivă, nu de aceleaşi metode care te revoltă acum.
 
Rac
 
Partenerii de orice fel pot deveni sursă de inspiraţie pentru realizări pe care le doreşti de mult timp. Este de ajuns să îţi dai voie să îi admiri pentru ceea ce ştiu să facă foarte bine.
 
Leu
 
Este posibil să pierzi un colaborator sau un partener, motivele fiind vechi şi foarte complicate. Faptul că ţi-a provocat o pierdere nu ar trebui să fie mai important decât beneficiile aduse.

Fecioară
 
Poţi strica o relaţie, cel mai probabil pe cea de cuplu, dacă vei insista să îţi exprimi nemulţumirile acumulate doar ca să te eliberezi de ele.
 
Balanţă

Evenimentul principal al zilei poate avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Este important să fii optimist şi să îţi păstrezi abordarea pozitivă, chiar dacă apar probleme.
 
Scorpion
 
Ai nevoie de mai multe clarificări, pe care le refuzi în acest moment, pentru că ţi se pare mai uşor să nu ştii sigur, să nu primeşti un răspuns clar, care e foarte posibil să fie negativ.
 
Săgetător
 
Munca te ajută să îţi cizelezi răbdarea, puterea de concentrare şi atenţia. Astăzi vei avea ocazia să vezi clar aceste beneficii care se asociază cu eforturile intense.
 
Capricorn

 
Degeaba încerci să arunci o perdea de ceaţă peste cei din anturajul apropiat, pentru ca aceştia să nu vadă bine ce intenţii şi ce planuri ai.
 
Vărsător
 
Este posibil să te confrunţi cu o pierdere care nu e chiar neaşteptată, ai primit destule semnale până acum. Nu e un capăt de ţară, dar poate să te afecteze cam mult.
 
Peşti
 
Cineva încearcă să distorsioneze situaţia reală, pentru a ieşi neşifonat dintr-o problemă pe care tot el a provocat-o. Sunt şanse mari ca toate acestea să treacă pe lângă tine, fără urme.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI