Fecioară
 
Poţi strica o relaţie, cel mai probabil pe cea de cuplu, dacă vei insista să îţi exprimi nemulţumirile acumulate doar ca să te eliberezi de ele.
 
Balanţă

Evenimentul principal al zilei poate avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Este important să fii optimist şi să îţi păstrezi abordarea pozitivă, chiar dacă apar probleme.
 
Scorpion
 
Ai nevoie de mai multe clarificări, pe care le refuzi în acest moment, pentru că ţi se pare mai uşor să nu ştii sigur, să nu primeşti un răspuns clar, care e foarte posibil să fie negativ.
 
Săgetător
 
Munca te ajută să îţi cizelezi răbdarea, puterea de concentrare şi atenţia. Astăzi vei avea ocazia să vezi clar aceste beneficii care se asociază cu eforturile intense.
 
Capricorn

 
Degeaba încerci să arunci o perdea de ceaţă peste cei din anturajul apropiat, pentru ca aceştia să nu vadă bine ce intenţii şi ce planuri ai.
 
Vărsător
 
Este posibil să te confrunţi cu o pierdere care nu e chiar neaşteptată, ai primit destule semnale până acum. Nu e un capăt de ţară, dar poate să te afecteze cam mult.
 
Peşti
 
Cineva încearcă să distorsioneze situaţia reală, pentru a ieşi neşifonat dintr-o problemă pe care tot el a provocat-o. Sunt şanse mari ca toate acestea să treacă pe lângă tine, fără urme.