Horoscop 19 februarie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 19 februarie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 19.02.2018 09:51
Berbec
 
Chiar dacă tu eşti ca un arc sau ca un arici, din diverse cauze, ceilalţi nu sunt aşa şi nici nu înţeleg motivele pentru care tu alegi să adopţi o astfel de atitudine. Poţi strica relaţii, dacă nu ai grijă.
 
Taur
 
Tensiunea acestei zile poate fi suportată foarte uşor şi transformată în motorul unor schimbări pe care le doreşti de mult, dar pe care nu ai avut energia necesară să le faci.
 
Gemeni
 
Este posibil să te surprindă neplăcut starea de iritare în care vor fi unii dintre cei cu care colaborezi, dar dacă nu-i dai importanţă, nu vei avea de înfruntat complicaţii nedorite.
 
Rac
 
Ai ocazia de a te delimita, în taina inimii tale, de orice sentiment negativ şi de a alunga departe orice urmă de îndoială legată de capacitatea ta de a-ţi realiza visele.
 
Leu
 
Este o zi luminoasă, care accentuează optimismul şi gândurile bune, dar poate aduce şi o risipire în discuţii fără scop sau finalitate. Alegerea e a ta.
 
Fecioară
 
S-ar putea să ţi se pară cam agitată ziua de azi, dar cu siguranţă vei reuşi să vezi şi partea ei bună, care vine prin curajul de a face ceea ce crezi că este bine pentru toţi.
 
Balanţă
 
Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre viitor, mai ales acum, când descoperi cât de multe ai în comun cu persoanele speciale cu care te-ai asociat de puţin timp.
 
Scorpion
 
Descoperi noi şi noi motive pentru a te orienta spre dezvoltarea profesională, dar astăzi poţi vedea şi de ce trebuie să cedezi anumite responsabilităţi altora.
 
Săgetător
 
Eşti foarte motivat să îţi schimbi viaţa, să o faci mai curată, mai nobilă şi mai onorabilă. Acum ai şi şansa de a reuşi acest lucru, măcar printr-un prim pas în direcţia bună.
 
Capricorn
 
Încerci să te ascunzi în spatele unor intenţii nobile, dar planurile tale secrete nu sunt deloc greu de ghicit, iar adversarii necunoscuţi sunt deja la curent cu ele.
 
Vărsător
 
Ai mare nevoie de o rază de lumină ca aceea pe care ţi-o aduce această zi, printr-un prieten sau prin partenerul de cuplu, pe care îl redescoperi.
 
Peşti
 
Evoluezi bine la locul de muncă şi asta îţi dă siguranţă şi te ajută să îţi sporeşti încrederea în sine. Acest lucru nu e doar binevenit, ci şi necesar.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI