Horoscop 16 februarie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 16 februarie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: poză simbol 16.02.2018 09:49
Berbec
 
Este o zi importantă pentru viitorul unor relaţii la care ţii foarte mult. Prietenii sau rudele aşteaptă de la tine o schimbare de atitudine despre care tu nu ştii mare lucru.
 
Taur
 
Apelezi la relaţiile pe care te-ai bazat întotdeauna în momentele delicate şi îţi este clar de ce orice investiţie în aceste relaţii a fost şi rămâne o alegere bună.
 
Gemeni
 
Te cuprinde o cuminţenie care ţi-a lipsit în ultima perioadă şi datorită ei poţi vedea mai clar care sunt oamenii cărora le datorezi o parte din progresul pe care l-ai făcut.
 
Rac
 
Este important să tezaurizezi relaţiile, mai ales pe cele care îţi oferă acces la idei şi abordări noi, pentru că te influenţează în bine, pe toate planurile.
 
Leu
 
Este necesar să preţuieşti toate relaţiile în care eşti implicat, mai ales pe cele care se anunţă a fi de lungă durată. Şi provocările care vin de la aceşti oameni pot fi pozitive.
 
Fecioară
 
Ai nevoie de schimbarea unor elemente esenţiale ale stilului de viaţă şi deja ştii acest lucru. Trebuie să ştii însă că totul pleacă de la idee şi acolo trebuie să intervii în primul rând.
 
Balanţă
 
Relaţiile cu cei dragi pot fi cea mai importantă sursă de provocări pentru tine, în acest moment, semn că este necesar să schimbi ceva ce nu mai corespunde nevoilor prezentului.
 
Scorpion
 
Trebuie să accepţi nevoia de a preţui relaţiile cu cei din familie, mai ales pe cele complicate, care te pun la încercare şi te scot din ale tale.
 
Săgetător
 
Poate că eşti deja mult mai atent la impactul pe care îl ai asupra celor din anturaj, dar astăzi va trebui să fii şi mai atent şi să fii recunoscător celor care îţi oferă ceva.
 
Capricorn
 
Ajungi, de bunăvoie sau forţat de împrejurări, la concluzia că relaţiile de orice fel sunt mult mai valoroase decât bunurile materiale.
 
Vărsător
 
Eşti capabil să îţi coordonezi relaţiile, să le modifici şi să le schimbi, pe unele chiar total, ca să corespundă nevoilor tale din prezent. Trecutul trebuie lăsat la locul lui.
 
Peşti
 
Asişti cu încântare şi curiozitate la schimbările pe care le fac ceilalţi şi îţi stabileşti şi tu noi repere, care să îţi permită să te adaptezi cât mai bine la noua stare de fapt.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI