Horoscop 15 februarie: Nativii din zodia Leu stau în faţa unor schimbări importante

Horoscop 15 februarie: Nativii din zodia Leu stau în faţa unor schimbări importante
Sursa: libertatea.ro Foto: gustavosylvestre.com 15.02.2018 09:45
Berbec
 
Ai şansa de a schimba ceva în relaţiile cu prietenii sau cu rudele. Este o zi de înnoire şi de deschidere, pe care o poţi folosi în beneficiul tuturor.
 
Taur

 
Poţi iniţia noi proiecte, poţi renunţa la vechile poveri pe care le duci pe umeri degeaba şi poţi schimba ceea ce ţine blocat în trecut. Este o zi a schimbărilor rapide şi inspirate.
 
Gemeni
 
Ai acces la oameni noi, care susţin şi promovează idei noi. În acest context, ai putea prinde din zbor şi unele dintre iniţiativele acestora, la care să pui apoi umărul pentru a le vedea realizate.
 
Rac
 
Ai ocazia să schimbi ceva în felul în care abordezi siguranţa financiară şi să te eliberezi astfel, măcar parţial, de povara de a accepta orice, numai ca să te simţi în siguranţă.
 
Leu
 
Se anunţă schimbări în relaţiile importante, de la parteneriate la colaborări şi chiar în relaţia de cuplu. Unele sunt iniţiate de tine, altele, de ceilalţi, dar sunt în beneficiul tuturor.
 
Fecioară
 
Se poate schimba ceva, în sfârşit, la locul de muncă, ceva care să îţi permită să te simţi mai liber, dar şi mult mai capabil, mai motivat să pui pasiune în tot ce faci.
 
Balanţă
 
Ai parte de un nou început într-o relaţie deja existentă sau faci astăzi primul pas în acest sens. Este o zi a iubirii şi a înnoirii pentru tine.
 
Scorpion
 
Noutatea zilei seamănă cu o revelaţie pentru tine, fiincă te îndeamnă să devii mai responsabil faţă de membrii familiei şi să ţii cont de nevoile lor reale.
 
Săgetător
 

Eşti dornic de noi abordări, chiar dacă problemele curente sunt legate mai mult de buna administrare a resurselor proprii sau ale celor apropiaţi.
 
Capricorn
 
Te poate surprinde situaţia financiară, în mod plăcut sau nu, în funcţie de ce ai făcut până acum. Pot să apară şi noi modalităţi de câştig, dar numai pe termen scurt.
 
Vărsător
 
Ai şansa de a-ţi schimba viaţa prin decizii de moment, dar care sunt rodul unui impuls bun, de care nu ai vrut să ţii cont până acum.
 
Peşti
 
Ceva se modifică în mintea şi în sufletul tău şi eşti dornic să descoperi ce este acest impuls de schimbare care te animă. Îţi poate aduce eliberarea de povara unor tristeţi de care nu ai nevoie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI