Horoscop 23 ianuarie: Nativii din zodia Berbec trebuie să acorde mai multă atenţie prietenilor şi rudelor

Horoscop 23 ianuarie: Nativii din zodia Berbec trebuie să acorde mai multă atenţie prietenilor şi rudelor
Sursa: libertatea.ro Foto: nlcafe.hu 23.01.2018 09:50
Berbec
 
Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie prietenilor şi rudelor, ca să descoperi cauzele unor conficte pe care nu le-ai înţeles la momentul potrivit.
 
Taur

 
Vei fi mai liniştit şi mai optimist, dacă vei accepta să fii mai binevoitor cu cei din familie şi cu cei de la serviciu, pornind de la ideea că buna dispoziţie creează un fond pozitiv de colaborare.
 
Gemeni
 
Există riscul de a compromite anumite planuri de viitor, din cauza unor concluzii pe care le tragi doar pe baza unor impresii de moment.
 
Rac
 
Ceri cam multe de la cei din jur, pentru că simţi că nu te mai bucuri de aceeaşi încredere din partea lor. Poate că lipsa lor de încredere nu are legătură cu tine.
 
Leu
 
Partenerii de cursă lungă te pot provoca peste limita pe care o suporţi de obicei. Cu multă bunăvoinţă, dar şi cu răbdare, vei reuşi să înţelegi ce vor şi de ce.
 
Fecioară
 
Sunt posibile complicaţii la serviciu, poate şi pe fondul unor probleme de sănătate pe care le cunoşteai şi a căror rezolvare ai tot amânat-o, sperând că vor trece de la sine.
 
Balanţă
 
Este cu adevărat necesar să îi protejezi pe cei pe care îi iubeşti, chiar şi faţă de propriile impulsuri, dacă vei avea răbdarea necesară ca să îţi dai seama ce efect vor avea acestea asupra lor.
 
Scorpion
 
Aria ta de responsabilitate principală este familia şi nu imaginea proprie în lume, părerea altora despre ceea ce faci tu acasă şi ce calitate au relaţiile tale cu apropiaţii.
 
Săgetător
 
Eşti deja foarte atent la cei din mediul apropiat, dar ar fi bine să nu aluneci spre extrema cealaltă, să nu le acorzi prea multă atenţie şi să exagerezi problemele pe care ţi le fac.
 
Capricorn
 
Consideri că banii sunt cel mai bun mijloc prin care le poţi arăta tuturor cât de mult respect ai pentru propria persoană. Poate din acest motiv şi eşti atât de interesat de bani.
 
Vărsător
 
În acest moment, intuiţia te poate îndruma corect spre a face un pas înapoi, a te retrage din ceea ce te stresează şi îţi diminuează calitatea umană şi morală.
 
Peşti

 
Simţi constrângerile pe care ţi le-ai asumat şi primul impuls este să le respingi, deşi ştii de ce le-ai acceptat la momentul respectiv. Poate părea o contradicţie, dar este doar o altă etapă de maturizare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI