Ai în faţă o zi care te invită la corectarea unor greşeli ce au ajuns să facă parte integrantă din viaţa ta şi să ţi-o coloreze în tonuri închise, ce induc doar pesimism.

Taur

Este important să îţi ţii firea şi să scoţi la lumină calităţile tale cele mai frumoase. Nu se anunţă cine ştie ce furtună, doar o ploaie torenţială de… provocări.

Gemeni

Ar fi de dorit să te implici în rezolvarea problemelor existente în grupul din care faci parte, nu în sens limitat, ci larg, cu toată generozitatea de care eşti în stare.

Rac

Te poţi simţi luat pe sus de anumite informaţii care răstoarnă ceea ce credeai despre tine şi despre drumul tău, în special despre traseul profesional.

Leu

Pot să apară reacţii neplăcute faţă de atitudinea ta care exprimă faptul că le ştii pe toate şi eşti în stare să faci orice. Puţină moderaţie nu numai că nu ţi-ar strica, dar va şi aduce rezultate frumoase.

Fecioară

Poţi avea senzaţia că eforturile tale de a proteja relaţiile cu cei dragi au fost inutile. Indiferent ce decizii vor lua ei, sentimentele lor vor fi neschimbate.

Balanţă

Reacţiile unora dintre apropiaţi te pot determina să faci şi tu acelaşi lucru, din cauza emoţiilor puternice pe care ţi le pot provoca. Nu uita că, uneori, să răspunzi cu aceeaşi monedă nu e tocmai bine.

Scorpion

Ai tendinţa de a submina autoritatea cuiva din familie, ca să poţi strica anumite planuri, care nu îţi sunt pe plac, deşi, la un moment dat, ţi-ai dat acordul pentru ele.

Săgetător

Este posibil să ieşi din starea de indecizie într-o problemă intimă, legată de limitele pe care le poţi depăşi sau nu. Este un pas înainte care îţi va aduce multe avantaje.

Capricorn

Te întorci la vechiul război cu membrii familiei, din inerţie sau pentru că aşa te simţi important ori ai impresia că este o preocupare care merită atenţia ta.


Vărsător

Ar fi bine să îţi recapeţi sau să îţi construieşti încrederea în viaţă, ca să poţi trece la etapa următoare, adică să îţi luminezi singur viaţa, să nu mai aştepţi să o facă altcineva.

Peşti

Eşti în elementul tău, dar chiar şi aşa, e nevoie de concentrare pe chestiunile cu adevărat importante. Acum ştii clar care sunt acestea şi le poţi urmări.