Horoscop 18 ianuarie: Nativii din zodia Capricorn sunt puşi în faţa unei decizii dificile

Horoscop 18 ianuarie: Nativii din zodia Capricorn sunt puşi în faţa unei decizii dificile
Sursa: libertatea.ro Foto: onlines.ro 18.01.2018 09:50
Berbec
 
Simţi nevoia să te apropii mai mult de oameni, să ţi-i faci prieteni sau să îi îmblânzeşti pe cei pe care i-ai supărat şi nu ai avut ocazia să îţi repari greşeala.
 
Taur
 
Te orientezi mai bine în grupul din care faci parte şi vei obţine mai mult respect de la cei care văd clar câte eforturi faci pentru binele tuturor.
 
Gemeni
 
Eşti pus pe fapte mari, deocamdată doar la nivel de idee. Este bine să îţi menţii entuziasmul şi să le transmiţi această stare şi celor cu care intenţionezi să colaborezi.
 
Rac
 
Treci la o nouă etapă în abordarea chestiunii delicate a resurselor. Lipsurile nu te vor mai speria la fel de mult ca până acum, aşa că vei trăi mai bine, eliberat de povara acestor frici iraţionale.
 
Leu
 
Începi să înţelegi erorile pe care le-ai făcut în relaţiile de parteneriat, cele care au subminat serios unele dintre relaţii, iar altora chiar le-au pus capăt.
 
Fecioară

 
Abordezi munca mai lejer, păstrând mai ales partea plăcută a sarcinilor de serviciu. Este un moment favorabil altor preocupări, cum ar fi cele legate de starea de sănătate.
 
Balanţă
 
Eşti invitat să iubeşti, să îţi exprimi liber sentimentele şi chiar să descoperi noi modalităţi de a le face viaţa mai frumoasă celor din jur. Dă curs acestei invitaţii, vor ieşi numai lucruri bune din asta!
 
Scorpion
 
Cei din familie îşi vor îndrepta atenţia asupra ta; de tine şi de felul în care te porţi depinde cum se va fructifica această atenţie concentrată de care te vei bucura.
 
Săgetător

 
Te bucuri de o imagine bună în anturajul apropiat. Intri în contact cu oameni care chiar te pot ajuta şi vor şi dori să facă acest lucru.
 
Capricorn
 
Ai de făcut o alegere dificilă: spre ce să îţi îndrepţi atenţia în perioada următoare, spre bani sau spre relaţiile cu cei din jur? În funcţie de alegerea făcută, vei culege mai târziu roadele.
 
Vărsător
 
Începe o perioadă ceva mai lejeră, în care vei avea parte şi de momente frumoase, te vei simţi mai bine, mai liber şi capabil de sentimente frumoase.
 
Peşti
 
Ţi se potriveşte îndemnul acestei zile, care te cheamă să îţi faci viaţa mai frumoasă, să te eliberezi de pesimismul care te ţine înlănţuit într-o mulţime de gânduri negre.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI