Horoscop 21 septembrie: Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 21 septembrie: Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 21.09.2017 10:17
Berbec
 
Poate fi o zi tensionată, din cauza unor nemulţumiri la care nu vrei să renunţi, crezând că numai aşa te poţi mobiliza să le oferi o lecţie celor care crezi tu că le-au provocat.
 
Taur
 
O undă de pesimism poate marca cele mai multe dintre gândurile tale, modificând intenţiile şi atitudinile tale obişnuite. Apropiaţii nu vor înţelege mare lucru din ce faci şi spui tu azi.
 
Gemeni
 
Este nevoie de un efort sincer ca să îţi aminteşti partea bună a situaţiilor care nu funcţionează aşa cum îţi doreşti. Asta pentru că partea rea îţi sare în ochi acum.
 
Rac
 
Faci tot felul de legături ca să îţi explici schimbările de atitudine ale celor din familie, faţă de tine şi faţă de planurile tale. Unele sunt corecte, dar tot vei fi tentat şi să exagerezi, pe ici pe colo.
 
Leu
 
Încerci să reconstruieşti legături profesionale pe care le-ai pierdut sau abia acum începi să îţi faci o reţea de cunoştinţe care să te ajute la nevoie.
 
Fecioară
 
Pui prea multă presiune pe cei dragi şi poate că nici tu nu ştii de ce. Este o reacţie la presiunea pe care o resimţi tu, iar aceasta e creată de tine, în cea mai mare parte.
 
Balanţă
 
Este normal să ai tot felul de îndoieli, mai ales înainte de a face ceva nou. Este o frământare pe care o poţi folosi ca să scoţi la iveală calităţi pe care le foloseşti mai rar.
 
Scorpion
 
Ar fi bine să te pregăteşti sufleteşte să renunţi mai uşor la anumite planuri, pe care le-ai întors deja pe toate părţile. E clar că nu merg, nu aşa cum ţi le-ai imaginat tu.
 
Săgetător
 
Este un moment de zbucium, dar există şi o parte bună în această stare, şi anume faptul că vei putea depăşi anumite limite, pe care, de obicei, le respecţi.
 
Capricorn
 
Îţi doreşti o evoluţie profesională fără obstacole, dar contextul care ar fi putut asigura această evoluţie este pe cale să dispară. E ca şi cum ţi-ar scăpa printre degete.
 
Vărsător
 
E prea multă duritate în concluziile la care ajungi astăzi, mai ales în chestiunile legate de cei din anturaj care te-au dezamăgit - unii mai mult, alţii mai puţin.
 
Peşti
 
Este posibilă o pierdere, dar nu e deloc suprinzătoare, aşa că nu vei avea motive de regret. Are legătură cu o relaţie care s-a tot modificat în ultima perioadă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI