Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 10 septembrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 10 septembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 10.09.2017 09:22
Berbec
 
Ai parte de o zi care te invită la organizare, recuperarea timpului pierdut cu lucruri lipsite de importanţă. Comunicarea cu cei din jur revine la normal.
 
Taur
 
Această zi îţi poate aduce bucurii, chiar dacă vine cu o invitaţie la muncă pe care va trebui să o onorezi. Cei dragi vor fi primii care vor beneficia de această schimbare.
 
Gemeni
 
Se schimbă ceva de la sine şi e foarte posibil să te uimească acest lucru, fiindcă este ceva ce tu ai tot încercat să schimbi şi nu ai reuşit, indiferent ce metode ai folosit.
 
Rac
 
De acum înainte, vei reuşi să comunici mai uşor cu cei din anturajul apropiat, vei ajunge acolo unde doreşti şi vei convinge apropiaţii să se alăture planurilor tale. Îţi merge excelent.
 
Leu
 
Faci un prim pas spre normalitatea care ţi-a lipsit în ultima vreme. Poţi intra în posesia unor sume de bani restante, dar pot să vină şi plăţi pe care le-ai neglijat.
 
Fecioară
 
Îţi vine mintea la cap, chiar dacă vei spune că şi până acum ai fost cu capul pe umeri. Abia astăzi vei începe să îţi revii la forma de altădată, la gândirea clară şi precisă.
 
Balanţă
 
E posibil să nu poţi controla deloc anumite situaţii care îţi influenţează viaţa, dar altele se vor debloca şi, spre bucuria ta, vor funcţiona mai bine.
 
Scorpion
 
Vei intra mai uşor în contact cu persoane care te pot ajuta. Asta şi aşteptai, să beneficiezi de sprijinul necondiţionat al unor prieteni.
 
Săgetător
 
Începând de astăzi, vei ajunge mai uşor la o înţelegere cu superiorii şi vei reuşi să valorifici mai bine anumite situaţii care îţi pot asigura o imagine mai bună.
 
Capricorn
 
Acum ai şi fărâma de prudenţă care lipsea din planurile tale de viitor. Până acum, aveai doar informaţiile necesare şi dorinţa de a acţiona.
 
Vărsător
 
Revii la gânduri mai bune în tot ce este legat de resursele altora, organizarea şi administrarea vieţii lor. Este un moment bun, care îţi va aduce reacţii pe măsură.
 
Peşti
 
Poţi primi o veste bună, cel puţin de la unul dintre partenerii de bază, cel mai probabil cel de cuplu. Azi începe o perioadă mai bună pentru negocieri, contracte şi colaborări.

ULTIMELE ŞTIRI