Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 24 august

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 24 august
Sursa: libertatea.ro Foto: mediafax.ro 24.08.2017 09:32
Berbec
 
Este o zi specială, care vine cu o invitaţie la moderaţie, diplomaţie şi negociere, acolo unde problemele sunt mai intense şi nu pot fi rezolvate simplu.
 
Taur
 
Ai nevoie de o atitudine împăciuitoare la serviciu, ca să eviţi escaladarea conflictelor mocnite, dar şi ca să obţii cooperarea colegilor sau superiorilor.
 
Gemeni
 
Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenţie solicitărilor care vin de la cei dragi, pentru că aceştia îţi arată de ce ai nevoie ca să te echilibrezi, cum să îţi recuperezi liniştea.
 
Rac
 
Este posibil să te refugiezi în mediul intim, acolo unde problemele sunt mai uşor de rezolvat. Astfel îţi refaci rezervele de bunăvoinţă pe care le vei folosi la nevoie.
 
Leu
 
Este o zi luminoasă, care te va ajuta să recuperezi mare parte din optimismul pe care l-ai pierdut. Şi cei din jur vor beneficia de această schimbare a ta, în bine.
 
Fecioară
 
Te frămânţi mai mult decât de obicei, dar fără rezultate şi ar fi bine să îţi economiseşti forţele, ca să poţi face ceva cu adevărat util.
 
Balanţă
 
Pentru tine este o zi importantă datorită impulsului de a te revigora prin linişte, relaxare şi preocupări frumoase. Orice metodă ai folosi, rezultatele vor fi frumoase.
 
Scorpion
 
Ai ceva de învăţat de la cei care au păreri diferite de-ale tale şi bine ar fi, pentru progresul tău general, să fii atent şi să ţii cont de ceea ce îţi spun.
 
Săgetător
 
Ai puterea de a privi cu mai multă îngăduinţă erorile făcute de tine şi pe cele ale unor prieteni sau rude. Există şi o parte bună în aceste erori.
 
Capricorn
 
Poate că ţie ţi-e suficient să te simţi important, luat în calcul de cei puternici, dar realitatea îţi poate face tot felul de surprize pe care ar fi bine să încerci să le anticipezi.
 
Vărsător
 
Ai ajuns la concluzii deloc măgulitoare despre relaţiile cu cei din anturajul apropiat, dar nu îţi folosesc la nimic, dacă nu vei începe să îndrepţi situaţia.
 
Peşti
 
Ai posibilitatea de a evalua corect nu numai oamenii, ci şi situaţiile care îţi dau bătăi de cap. Este suficient să faci un pas în spate, ca să fii la distanţa corectă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI