Horoscop 23 august: Vărsătorii au multe de făcut şi de planificat, în special pe plan financiar

Horoscop 23 august: Vărsătorii au multe de făcut şi de planificat, în special pe plan financiar
Sursa: libertatea.ro Foto: b365.ro 23.08.2017 09:37
Berbec
 
Te întorci, în sfârşit, spre ceea ce contează, adică starea ta de sănătate şi munca. Astăzi, aceste două domenii vor fi principala sursă de preocupare, dar şi de progres.
 
Taur
 
Vei acorda mai multă atenţie celor dragi, dar şi pasiunilor care îţi fac viaţa mai frumoasă. Trebuie să recunoşti: chiar aveai nevoie de o astfel de reorientare.
 
Gemeni
 
Relaţia cu familia trece în prim plan, cu tot ce înseamnă asta, inclusiv asumarea unor responsabilităţi pe care altădată le-ai respins sau le-ai încredinţat altcuiva.
 
Rac
 
Te interesezi mai mult de organizarea unor documente, de examene care-ţi sunt necesare sau de întâlniri cu persoane care te pot ajuta la treburile curente.
 
Leu
 
Ai multe de recuperat în administrarea resurselor proprii şi organizarea treburilor importante. Perioada următoare este cea mai potrivită pentru asta.
 
Fecioară
 
Grija pentru propria persoană, pentru o mai bună imagine şi pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ai planificat vor deveni priorităţile tale azi şi în zilele următoare.
 
Balanţă

 
Este posibil să te întorci la pasiuni pe care le-ai neglijat o vreme, dar care ţi-au adus multe beneficii, în special pe plan sufletesc.
 
Scorpion
 
Începi să cauţi amici pe care i-ai uitat, să te apropii de persoane interesante, de care te leagă anumite pasiuni comune sau interese de afaceri.
 
Săgetător
 
Multe dintre motivele de nelinişte sau de supărare dispar de la sine, iar tu vei trece la pasul următor, adică te vei ocupa de progresul tău, pe toate planurile.
 
Capricorn
 
Este alegerea ta dacă asculţi sau nu de vocea interioară, care te îndeamnă să adopţi o atitudine mai cuminte, mai prudentă, mai ales în chestiunea planurilor pe care le faci.
 
Vărsător
 
Ai multe de făcut, de organizat şi de planificat, în special în plan financiar. S-ar putea să fii nevoit să faci acest lucru şi pentru un apropiat sau un asociat.
 
Peşti
 
Priveşti cu maximă responsabilitate tot ce este legat de parteneriate, asocieri sau colaborări. Bine faci, pentru că de aici vor veni şi cele mai multe realizări.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI