Prezicerile astrale pentru astăzi, 13 august

Prezicerile astrale pentru astăzi, 13 august
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 13.08.2017 08:44
Berbec
 

Este debutul unei perioade de revizuire a stilului de viaţă, pe baza unor date concrete, care vor apărea acum. Poate că nu sunt decisive, dar nici nu pot fi ignorate.
 
Taur
 
E cam multă agitaţie pentru gustul tău, dar nici intervenţiile în forţă nu sunt recomandate, oricât de îndreptăţit te-ai simţi să procedezi aşa.
 
Gemeni
 
A venit momentul să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat sau pe care ar fi trebuit să le iei şi le-ai amânat pe termen nedefinit.
 
Rac
 
Se poate întrerupe comunicarea cu unii dintre cei din anturajul apropiat, semn că ai greşit cu ceva faţă de ei. Poate că ar fi trebuit să îţi spună direct, dar acest lucru nu mai este posibil.
 
Leu
 
Va trebui să îţi reorganizezi resursele proprii, inclusiv programul de lucru, sau să îţi dozezi altfel eforturile de zi cu zi. Vei ajunge la soluţii mult mai bune.
 
Fecioară

 
Tot ce este legat direct de tine - de exemplu, planuri, intenţii, dorinţe - intră într-un proces de reevaluare care îţi va fi de mare folos, la final.
 
Balanţă
 
Vestea bună a zilei este că se vor risipi multe dintre intrigile care ar fi putut să îţi complice viaţa. Nici tu nu vei mai participa la acestea, pentru că vei fi mai atent.
 
Scorpion
 
Urmează o perioadă de revizuire a unor relaţii, inclusiv cu cei dragi. Nevoia de sinceritate este mai mare ca oricând, chiar dacă nu ţi se pare evident acest aspect.
 
Săgetător

 
Pentru perioada următoare vei avea nevoie de un comportament general mult mai prudent, mai reţinut şi mai aşezat, ca să eviţi pierderile la capitolul imagine.
 
Capricorn
 
Astăzi devine evidentă nevoia de a retrage anumite afirmaţii categorice, de a reformula anumite planuri, inclusiv unele care merg departe, în viitor.
 
Vărsător
 
În perioada următoare se impune o atitudine mai rezervată faţă de cheltuieli, revizuirea unor planuri şi iniţiative care vizează acest domeniu, dar şi limitarea risipei.
 
Peşti
 
Este posibil să te confrunţi cu mai multe confuzii, neînţelegeri în dialogurile cu partenerii sau colaboratorii. Toate acestea vor dura o vreme, aşa că ar trebui să devii mai răbdător.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI