Horoscop 3 iulie: Racii ar putea remedia o situaţie care nu a evoluat deloc în ultimul timp

Horoscop 3 iulie: Racii ar putea remedia o situaţie care nu a evoluat deloc în ultimul timp
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 03.07.2017 09:31
Berbec
 
Soluţiile vin foarte uşor, prin dialog şi concesii făcute cu cap, la momentul potrivit. Este o zi pe care o poţi transforma într-una reuşită, cu condiţia să fii mai calm decât de obicei.
 
Taur
 
Chiar dacă vei începe ziua cu convingerea că doar tu ştii ce e de făcut, ceilalţi trebuie să fie doar executanţi, vei putea depăşi acest obstacol pe care ţi-l aşezi singur în cale.
 
Gemeni
 
Dincolo de complicaţiile care pot apărea la locul de muncă, cu sau fără legătură cu starea ta de sănătate, există un potential pozitiv, care vine prin dialog şi bună înţelegere.
 
Rac
 
Ai şansa de a remedia o situaţie care nu a evoluat deloc aşa cum ai fi vrut. Domeniul vizat este cel al rela ţiilor sentimentale sau cel al pasiunilor tale de timp liber.
 
Leu
 
Nevoia de a te revolta împotriva unui superior poate deveni motorul unei schimbări pozitive, în atitudinea ta faţă de ceea ce te supără cam des.
 
Fecioară
 
Sunt şanse mari să rămâi netul burat mare parte din această zi şi să reuşeşti, pe acest fond bun, să clarifici multe probleme spinoase.
 
Balanţă
 
Ai posibilitatea de a trece dincolo de aparenţe şi de a descoperi cauze le profunde ale unor dezacorduri pe care le-ai avut cu cei dragi în ultima vreme.
 
Scorpion
 
Fondul general este favorabil bunei înţelegeri cu oricine îţi iese în cale, dar asta depinde şi de tine, de cât de dispus vei fi să asculţi ce are fiecare de spus.
 
Săgetător
 
Este bine să ţii cont de ceea ce îţi şopteşte propria intuiţie, ca să te fereşti de exagerări şi să nu insişti cu întrebări acolo unde nu vei primi răspuns.
 
Capricorn
 
De tine depinde, în mare măsura, culoarea dominantă a acestei zile. Vei primi ceea ce ai cerut, chiar dacă, poate, te-ai răzgândit între timp.
 
Vărsător
 
Vei avea o ocazie bună de a ieşi în evidenţă, în familie sau la serviciu, în funcţie de ce te interesează mai mult. Partea bună a fiinţei tale ar trebui să fie prezentă.
 
Peşti
 
Îţi vezi viitorul cu mai multă claritate şi nu e deloc colorat în acele nuanţe întunecate pe care le bănuiai. Aşa vei putea avea mai multă încredere şi în viaţă, şi în propria intuiţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI