Horoscop 28 iulie: Nativii din zodia Leu vor primi nişte veşti bune

Horoscop 28 iulie: Nativii din zodia Leu vor primi nişte veşti bune
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 28.07.2017 09:31
Berbec
 
Este un moment bun pentru a repara ceea ce ai stricat în relaţia de cuplu sau alte relaţii importante. Poate că nu toate reacţiile vor fi cele aşteptate, dar tu ai un scop bine definit.
 
Taur
 
Sunt şanse să ai parte de o zi armonioasă pe toate planurile, cu excepţia relaţiilor cu cei de care crezi tu că depind planurile tale.
 
Gemeni
 
Te preocupă cei dragi, în mod special, pentru că ştii deja că grija faţă de ei este principala sursă de armonie din viaţa ta. E suficient să te ocupi de ei ca să uiţi toate supărările.
 
Rac
 
Relaţia cu familia poate deveni astăzi aşa cum ţi-ai dorit-o sau se poate apropia mult. Problema e că nu va rămâne aşa dacă nu se vor face eforturi sincere, din partea tuturor.
 
Leu
 
Îţi ajung la urechi şi veşti bune sau cuvinte frumoase care te ajută să te înseninezi mai uşor şi să îţi regăseşti optimismul care îţi face atât de bine.
 
Fecioară
 
Dincolo de contradicţiile normale cu cei dragi se ascund, timide şi fragile, sentimentele care vă unesc. Acelea trebuie protejate cu maximă atenţie.
 
Balanţă
 
Eşti capabil să reglezi eficient şi frumos relaţia cu un superior sau un apropiat, din mers şi fără complicaţii. Este suficient să ai încredere în tine pentru asta.
 
Scorpion
 
Ţi se pare revoltător faptul că există multe conflicte în jur a căror cauză nu o cunoşti sau nu reuşeşti să o înţelegi. Poate că şi tu le susţii pe unele dintre ele.
 
Săgetător
 
Eşti inspirat şi mai senin decât de obicei, ceea ce îţi va permite să vezi altfel şi puţinele planuri şi relaţia cu cei cu care urmează să colaborezi.
 
Capricorn
 
Reuşeşti să ajungi la cine trebuie şi poate chiar să stabileşti unele detalii despre o relaţie cu acele persoane. Vei provoca şi reacţii de opoziţie pe care nu vei reuşi să le vezi.
 
Vărsător
 
Poate fi o zi reuşită, cel puţin prin repararea unor relaţii cu persoane sus-puse sau pe care le admiri de mult. Este important să nu ceri mai mult decât ţi se cuvine.
 
Peşti
 
Poţi avea mai mult spor decât de obicei pe un fond psihic mai armonios. Vei vedea că şi armonia interioară este molipsitoare, nu doar emoţiile negative.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI